ερωτοσκοπιο – Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου

erwtikes-provlepseis-18-4-14n

ερωτοσκοπιο  – Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου

Από όλη την ομάδα της ASTRO-LIVE ολόψυχες ευχές για Υγεία-Ευτυχία-Ευημερία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Μια δύσκολη ημέρα που θα πρέπει να αποφασίσετε που θα θέλετε τελικά να παραβρεθείτε και με ποιους! Από την μια οι γνωστοί – φίλοι να σας προσκαλούν σε μοναδικά δρώμενα, και από την άλλη το μάλλον κακόκεφο ταίρι σας, που σας θέλει κατά αποκλειστικότητα απόψε! Μήπως σαν πύρινο ζωδιο να τα συνδυάσετε όλα? Καλή χρονιά Κριαράκια!

zodia-taro-45

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-23:00

ερωτοσκοπιο  – Ταύρος: Το πρόγραμμα για αυτήν την ιδιαίτερη μέρα, έχει ήδη βγει και ανακοινωθεί προς όλές τις κατευθύνσεις…σύζυγο, συντροφικό  ταίρι, παράλληλη κατάσταση. Θα κάνετε ρεβεγιόν με την επίσημη κατάσταση σας. Ωστόσο τις επόμενες και πιο χαλαρές ημέρες  προσπαθήστε να τους ικανοποιήσετε όλους. Καλή Χρονιά Ταυράκια!

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Για εσάς αυτές οι ημέρες είναι το καλύτερο σας…κόσμος, κινητικότητα, επικοινωνία, νέες γνωριμίες … όλα λειτουργούν υπέρ σας. Αν βρίσκεστε σε σχέση απόψε θα λάβετε υπέροχα δώρα αλλά και λόγια που θα σας συγκινήσουν. Ανταποκριθείτε θετικά. Για τα περισσότερα αέρινα παιδιά…που είναι μόνα τους…ίσως η πολυκοσμία σας φέρει και έναν νέο έρωτα που θα τραβήξει την προσοχή σας. Καλή Χρονιά Διδυμάκια!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-24:00

 

ερωτοσκοπιο –  Καρκίνος: Αφήστε το μαντήλι των δακρύων, ξεχάστε την χαμένη αγάπη του 2014. Το νέο έτος σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε νέες καταστάσεις που θα σας ενθουσιάσουν και θα θελήσουν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Αφεθείτε! Οι εν σχέση Καρκίνοι, θα έχουν μια καταπληκτική βραδιά με τον άνθρωπο τους. Καλή Χρονιά Καρκινάκια!

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-23:00

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Όλα τα φώτα θα πέσουν επάνω σας απόψε, καθώς το παρελθόν με το παρόν θα συμπλεύσουν. Αν έχετε εκκρεμότητες με το παρελθόν σας, καλύτερα από τις επόμενες ημέρες ξεκαθαρίστε και κρατείστε τον λόγο σας, σαν ‘Βασιλιάδες’ που είστε. Αν βρίσκετε σε σοβαρό δεσμό, μην πειραματιστείτε να τον χαλάσετε! Καλή Χρονιά Λιονταράκια!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:00

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Όλα έχουν προβλεφτεί και οργανωθεί για αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά. Τα δώρα, οι ευχές θα ρέουν αλλά το  κυριότερο…άτομο που εδώ και καιρό έχει γοητευτεί απο εσάς, θα θελήσει να σας γνωρίσει καλύτερα…και οι ώρες ευνοούν τέτοιες καταστάσεις. Μην το χάσετε λόγω ανασφάλειας. Καλή Χρονιά Παρθενάκια!

Ευνοϊκές ώρες: 19:00- 22:00

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Δεν σας χωράνε οι τόποι πια…τίποτα δεν σας ικανοποιεί. Βάλτε το καλό σας χαμόγελο και χαρείτε τις ώρες που έρχονται αγκαλιά με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν βρίσκεστε σε φάση επανασύνδεσης ή αναμονής γεγονότων, καλύτερα κάντε εσείς την πρώτη κίνηση. Άλλωστε οι δικαιολογίες είναι άπειρες. Καλή Χρονιά Ζυγάκια!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:00

 

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Τι να λέμε τώρα και για εσάς…όλοι θα στριμωχτούν σε μια σειρά για να σας ευχηθούν και να πάρουν λίγη από την προσοχή σας! Το ιδιαίτερο άτομο όμως που έχει κλέψει την καρδιά σας, σας έχει σήμερα πικάντικες εκπλήξεις που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Καλή Χρονιά Σκορπάκια!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-21:00

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Ποια καρδιά θα βάλετε πάλι στο σημάδι τις επόμενες ώρες? Αν είστε μόνοι,  πολλές οι γνωριμίες και οι ευκαιρίες για σήμερα που θα είναι ξεχωριστές. Αν βρίσκεστε μέσα σε συναισθηματικό δεσμό θα δεχτείτε πολλή αγάπη και λόγια που θα συγκινήσουν την καρδιά και το μυαλό σας. Καλή Χρονιά Τοξοτάκια!

Ευνοϊκές ώρες: 19:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Είστε βαρετοί, είστε δύσκαμπτοι και αρτηριοσκληρωτικοί…εκ φύσεως είστε δύσκολοι άνθρωποι, που όμως από σήμερα με μια αναπάντεχη εξέλιξη στα συναισθηματικά σας, θα δείτε με άλλο μάτι τον άνθρωπο σας…που τόσο έχετε ταλαιπωρήσει. Καλή Χρονιά Αιγοκεράκια!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Σαν ο διανοούμενος του ζωδιακού, θα έχετε σήμερα ποικίλες προτάσεις για να περάσετε αυτό το ιδιαίτερο βράδυ. Αν είστε ακόμη ελεύθεροι προτιμήστε τους καλούς φίλους, ενώ αν είστε σε συναισθηματική κατάσταση δείχτε τον καλύτερο εαυτό σας. Η Αφροδίτη πλησιάζει…Καλή Χρονιά Υδροχοάκια!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Αγαπημένα Ψαράκια, θα είστε οι τυχεροί της βραδιάς, που όλες οι ευχές σας θα πιάσουν τόπο. Αν επιδιώκετε κατάκτηση αυτή θα γίνει εύκολα, ενώ αν είστε σε φάση συμφιλίωσης να είστε σίγουροι ότι θα επιτευχθεί γρήγορα! Καλή Χρονιά Ψαράκια!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ … ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης