ερωτοσκοπιο Τετάρτη 03 Δεκεμβρίου

zwdia-erwtiki-symvatotita

ερωτοσκοπιο Τετάρτη 03 Δεκεμβρίου

 

ερωτοσκοπιο -Κριός: Σηκωθείτε από τη καρέκλα της σιωπής και αποδοχής, και ζητήστε σήμερα κιόλας από το ταίρι σας αυτά που δικαιούστε! Κανείς δεν θα σας προσφέρει αν δεν απαιτήσετε! Τα Κριαράκια FREE, το βράδυ αναμένεται μπερδεμένο και με πολλές επιλογές.

 

ερωτοσκοπιο – Ταύρος: Αν είστε σε φάση επανασύνδεσης, εκμεταλλευτείτε τις επόμενες ώρες για να διαπραγματευτείτε την συνέχεια ή μη της σχέσης σας! Η ιδιαίτερη θέση της Αφροδίτης και Άρη, σας βοηθά να δείτε τα πράγματα ως έχουν…χωρίς τα ροζ γυαλιά!

 

ερωτοσκοπιο – Δίδυμος: Πανικό ζείτε αυτές τις ημέρες με τόσο κόσμο γύρω σας. Δώστε μια προτεραιότητα στο ταίρι σας, που σας έχει χάσει τις τελευταίες ημέρες με τόση κινητικότητα. Για τα ελεύθερα αερικά, είστε κοντά να γνωρίσετε κάτι που θα τραβήξει το πνεύμα σας. Αποφύγετε ωστόσο τις διπλές καταστάσεις.

zodia-taro-45

 

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Αν  σήμερα τολμήστε να εκφράσετε τα εσώτερα των συναισθημάτων σας, να είστε σίγουροι ότι θα εισακουστούν και θα ανταποδοθούν. Δεν χρειάζεται κάποια υπερβολή. Τα υδάτινα ζωδια, που ακόμα είναι ελεύθερα και ιδίως του τρίτου 10ημέρου, θα έχουν πολύ ευχάριστη βραδιά με τις παρέες τους.

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Το αστρολογικό σκηνικό σας υποστηρίζει από σήμερα και για τις επόμενες 2-3 ημέρες προκειμένου να ξεκαθαρίσετε το τι θα κάνετε τελικά με τον δεσμό σας, που μάλλον δεν σας καλύπτει πια. Αποφύγετε το παραμύθιασμα και μιλήστε ειλικρινά.

 

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Είστε οι τυχεροί της ημέρας, καθώς αν είστε σε πόλωση με το ταίρι σας, αυτό θα βελτιωθεί, και αν εδώ και καιρό κάποιο πρόσωπο έχει τραβήξει την προσοχή σας, θα σας το δείξει πιο εμπράκτως. Ακόμα και τα ελεύθερα παιδιά, σήμερα θα τύχουν μεγάλης αποδοχής!

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Μην ετοιμάζετε από τώρα για τις γιορτές, μιας και το συντροφικό σας ταίρι, τυχόν να έχει άλλα σχέδια. Οι περισσότεροι από τους Ζυγούς, είναι σε φάση που ψάχνουν να βρουν τι δεν πάει καλά στον δεσμό τους. Συνεχίστε να ψάχνετε….πολλά θα αποκαλυφθούν με τον Κρόνο να σας φωτίζει τους δρόμους:

 

ερωτοσκοπιο -Σκορπιός: Ο φίλος Άρης, θα σας κάνει πολύ πιο ελκυστικό και λαμπερό στο ταίρι σας, που δεν αποκλείεται τις βραδινές ώρες να σας δείξει τις ερωτικές του διαθέσεις. Τα Σκορπάκια που είναι σε φάση νέων γνωριμιών, ας μην αποφασίσουν σήμερα για το τι κρατάνε και τι απορρίπτουν.

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Δεν είστε στα καλά σας, εδώ και μέρες. Το άτομο που στέκεται συναισθηματικά δίπλα σας τον τελευταίο καιρό δεν σας καλύπτει καθόλου, με αποτέλεσμα να έχει σταματήσει και η δική σας προσπάθεια. Ωστόσο η απραξία δεν βοηθάει καθόλου. Κινητοποιηθείτε.

 

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Μια μέτρια ημέρα που μέχρι το τέλος της θα δώσει ευχάριστες συναντήσεις και ανεβασμένη διάθεση. Άτομο που εδώ και εβδομάδες έχει τραβήξει την προσοχή σας, θα εκδηλώσει τον έρωτα του. Ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη….μοιράζουν υποσχέσεις για σήμερα.

 

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Η μέρα είναι γεμάτη κόσμο και ποικίλες  προτάσεις για το βράδυ. Αν είστε σε σχέση πάρτε το συντροφικό σας ταίρι, και καλά να περάσετε. Αν είστε single, αυτή η βραδιά θα κλείσει απροσδόκητα ευχάριστα! Η καλή σας η τύχη, θα σας φανερώσει ίσως και κάτι το οποίο αποζητούσατε εδώ και καιρό.

 

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Η ανασφάλεια σας δεν έχει όρια και φραγμούς…και ιδίως σήμερα που θα σας πιάσει μια απίστευτη γκρίνια προς το έτερον ήμισυ. Όλα σας φταινε! Βγείτε τις βραδινές ώρες καλύτερα με τις φιλικές σας παρέες και σκεφτείτε αν είστε ευτυχής στον δεσμό σας. Οι αποφάσεις για το μετά, δικές σας.

 

ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οι μέρες είναι εξαιρετικές για αυτούς που βρίσκονται σε νέο έρωτα, και χρειάζεται να βάλουν τα βασικά θεμέλια προς την κατεύθυνση που επιθυμούν. Ξεκινήστε με τον διάλογο!!!

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης