ερωτοσκοπιο – Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

zwdia-erwtikes-22-7-14

 ερωτοσκοπιο – Τρίτη 23  Δεκεμβρίου

 

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Από τις τελευταίες ημέρες που ταλαιπωρήστε από ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις μέσα στον συναισθηματικό σας δεσμό! Τα πλανητικά δεδομένα σας δίνουν για τελευταία  φορά να μιλήστε ειλικρινά και να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ σας. Το βράδυ αποφύγετε τις κρυφές- παράλληλες καταστάσεις…αποκαλύψεις!

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

zodia-taro-45

ερωτοσκοπιο – Ταύρος: Δεν υπάρχει περίπτωση σήμερα να γλιτώσετε την αναστάτωση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η αδιαφορία και η κατανάλωση σας με το κοινωνικό και εργασιακό σας τομέα θα φέρει εντάσεις, ακόμα και λόγια χωρισμού. Προσπαθήστε να επανορθώσετε.

Ευνοϊκές ώρες: 21:30-23:00

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Ένα 24ωρο που θα σας φέρει πιο κοντά σε αποφάσεις ζωής με το άτομο που εδώ και καιρό μοιράζεται την ζωή του μαζί σας. Οι περισσότεροι του ζωδιου το 2015 θα δεσμευτούν οπωσδήποτε. Οι ελεύθεροι και ωραίοι, ιδίως του 1ου δεκαημέρου, απόψε θα λάβουν ‘ειδήσεις’, από το παρελθόν τους.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:00

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Πολλά τα συναισθηματικά κενά που έχουν δημιουργηθεί μέσα σας, καθώς αυτό που αναζητάτε δεν το έχετε βρει ακόμα, με αποτέλεσμα να περιορίζεστε σε κάτι λιγότερο από τα στάνταρτ σας. Προσπαθήστε για κάτι καλύτερο και αφήστε τις εκπτώσεις…δεν είναι ακόμα η εποχή τους!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Λέων: Δεν σας σταματά τίποτα! Ο Δίας έχει βαλθεί να σας ανεβάσει στα ουράνια. Όσοι είναι σε σοβαρή σχέση θα δουν τα πράματα να ωριμάζουν και να οδηγούνται σε επισημότητες…και όσοι είναι ελεύθεροι θα διασταυρωθούν μοιραία με το μελλοντικό τους καρμικό έτερο.

Ευνοϊκές ώρες: 21:30-23:00

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Η μέρα θα είναι γεμάτη από κόσμο και πολλές προσκλήσεις- περίεργο και όμως αληθινό-, που θα ζητάνε το παρόν σας. Διαλέχτε την καλύτερη, πάρτε τον άνθρωπο σας και καλά να περάσετε. Γα τους free, οι φιλικές παρέες καλές είναι στην αναβροχιά!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:00

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Οι απογευματινές ώρες θα σας προβληματίσουν, καθώς συναισθηματικά θέματα που δεν έχουν βρει ακόμα την λύση τους θα ανακύψουν με δική σας πρωτοβουλία. Μην κάνετε αναφορά στο παρελθόν…προτείνετε τι θέλετε και προσπαθήστε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ευνοϊκές ώρες: 19:00-21:00

ερωτοσκοπιο -Σκορπιός: Τα μάτια όλων είναι στραμμένα επάνω σας, καθώς η Αφροδίτη σε συνεργασία με τον Πλούτωνα, θα σας προσφέρουν απλόχερα γοητεία προκειμένου να ρίξετε στα ερωτικά σας δίκτυα εκείνο το άτομο από τον επαγγελματικό σας χώρο, που και οι δυο αισθάνεστε τον μαγνητισμό μεταξύ σας, αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν τόλμησε να ενεργήσει. Καλή επιτυχία!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-22:00

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Πολλά και καλά τα νέα που θα πέσουν στη αντίληψη σας, για το πρόσωπο που πολιορκείται εδώ και καιρό! Τα πράματα τελικά είναι πιο βατά από ότι νομίζατε! Για τα ‘διπλά’ παιδιά, το βράδυ αναμένεται θερμό με πικάντικες  πρωτοβουλίες του συντρόφου σας!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Δεν έχετε δικαιολογίες για να παραπονιέστε με μια Αφροδίτη να σας δίνει τα δώρα της, και ένα Ερμή να σας κάνει πιο εξωστρεφή. Πολλά πρόσωπα θα βγάλουν την καλύτερη διάθεση τους προκειμένου να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα….μην φοβάστε, δεν δαγκώνουν!

Ευνοϊκές ώρες: 20:30-22:00

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος:  Δεν γυρίζετε στα παλιά εκ ζωδιου…αν και θα δεχτείτε προσκλήσεις από πρόσωπο που εδώ και μήνες σας κάνει προτάσεις για κάτι παραπάνω μεταξύ σας. Τα δεσμευμένα αερικά, θα τύχουν ευχάριστων διαλόγων και εποικοδομητικής συζήτησης για ένα κοινό μέλλον.

Ευνοϊκές ώρες: 21:30-23:00

 

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Ειλικρίνεια… θα είναι η λέξη κλειδί για την σχέση σας που εδώ και μέρες ταλαιπωρείται από παρεξηγήσεις. Δώστε τον χρόνο και χώρο στο ταίρι σας για να εκφραστεί συναισθηματικά. Για του Ιχθύες που είναι ακόμη solo, θα βρεθούν προ εκπλήξεων με άτομο που θα εμφανιστεί από το μακρινό παρελθόν τους.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:30

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Το αστρολογικό σκηνικό δίνει ιδιαίτερα ώθηση στα  ζωδια της φωτιάς προκειμένου  να κλείσουν συναισθηματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

 ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης