εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 02-08/12

ζωδια-zwdia-zodia

Κοινοποίηση:

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 02-08/12

ζωδια Κριός

Στην τελευταία του εβδομάδα στον τομέα της σχέσης σας, ο Άρης, παίρνει τη δουλειά του πολύ σοβαρά. Δημιουργεί έναν τρόπο να πείτε γεια σε κάποιον ή ίσως να είναι αντίο σε κάτι που ξεκίνησε με προοπτικές, αλλά δεν συνέχισε έτσι. Ενέργεια μέσα, αποτελέσματα έξω. Περάστε αυτή την εβδομάδα κατευθύνοντας την δύναμη της αγάπης σας.

 

ζωδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Με την Αφροδίτη μακριά από τον τομέα της σχέσης σας, πάρτε μια ανάσα, σκεφτείτε τι θέλετε από τον έρωτα, αντί να νιώθετε την πίεση να βγείτε έξω και να κλείσετε ένα ραντεβού. Κόψτε ταχύτητα, Ταύροι, αυτή την εβδομάδα πρέπει να σκεφτείτε το μετά, σε αντίθεση με την επόμενη εβδομάδα. Την επόμενη δώστε τα όλα!

ζωδια Δίδυμοι

Μια Πανσέληνος στον ζώδιό σας σας κάνει πιο συναισθηματικούς από ποτέ, καθώς φέρνει την ανάγκη να αφήσετε πίσω σας ότι δεν νιώθετε πως χρειάζεστε πλέον στη ζωή σας. Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την αγάπη, αλλά η παρουσία του Ήλιου στον τομέα της σχέσης σας, κατευθύνει την προσοχή σε στις προσωπικές σχέσεις που χρειάζονται επανεξέταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ζωδια Καρκίνος

Τι θα σκεφτόσασταν αν κάποιος έμπαινε στην μέση, τους ζητούσε ραντεβού, έλεγε γεια και φλέρταρε λίγο; Αν είστε εντάξει με αυτό, προχωρήστε. Η ερώτηση απαντήθηκε, δεν σας αρέσουν και τόσο. Αν δεν είστε εντάξει, φροντίστε να είστε εσείς αυτοί που ζητάτε το ραντεβού.

ζωδια Λέων

Δεν μπορείτε να είστε τα πάντα για όλους, αλλά ποιος σας το ζητάει; Αυτό που μπορείτε να είστε, και το κάνετε πολύ καλά, είναι να είστε ο εαυτός σας. Η αγάπη δεν ζητά να αλλάζετε την συμπεριφορά σας για να είστε αυτό που πιστεύετε πως ψάχνει κάποιος, απορρίψτε αυτή την ιδέα και όποιον ζητά τέτοιες ανοησίες. Η αυθεντικότητα φέρνει τον έρωτα.

ζωδια Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας, Ερμής, γύρισε ανάδρομος και αυτό μπορεί να σημαίνει καθυστερήσεις στα ταξίδια και στην επικοινωνία. Σιγά το πράγμα. Εκτός κι αν είστε στο δρόμο για το πρώτο ραντεβού και ξέρετε πως αυτός ή αυτή δεν είναι αυτό που θα λέγαμε υπομονετικός τύπος. Αφήστε χρόνο για τις καθυστερήσεις.

taro-zodia-76

ζωδια Ζυγός

Αν είστε προετοιμασμένοι να αφήσετε κάποιον να κρατήσει τα ηνία, θα κρατήσει τα ηνία, κάποιες φορές είναι πολύ ωραίο να ξέρετε πως πρέπει απλώς να εμφανιστείτε. Κάποιες φορές. Πότε όμως το κρατώ τα ηνία γίνεται κατάληψη; Συνήθως μετά από μια διετία και το έχετε προσέξει. Ισορροπείστε αυτές τις αποφάσεις.

ζωδια Σκορπιός

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να μιλήσετε με τον ιδανικό σύντροφο; Θα τους ρωτούσατε ποιο είναι το αγαπημένο τους χρώμα, ίσως πώς τρώνε τα αυγά; Λίγο μπανάλ ερωτήσεις, το τέλειο μπορεί να βρίσκεται μπροστά σας και να ζητά μια πιο βαθιά συζήτηση. Δώστε τη τους.

ζωδια Τοξότης

Με τον πλανήτη της σχέσης σας, Ερμή, ανάδρομο από την Κυριακή, είναι πιθανώς καλή ιδέα να κάνετε μια παύση, να σκεφτείτε τι θέλετε να πείτε πριν το πείτε. Δεδομένου ότι και ο Ουρανός είναι ανάδρομος, μπορεί να είναι έξυπνο να αντισταθείτε να πείτε αυτά που θεωρείτε ότι είναι έξυπνα αστεία. Απ’ ότι φαίνεται, δεν είναι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως

Οι πλάτες μπορεί να είναι φαρδιές ή μικρές, μπορείτε να δεχτείτε την πρόταση να βοηθήσετε ή να την απορρίψετε. Κάποιος σας ρωτάει, τι κάνετε; Δεν βασίζεται στον αν σας αρέσουν ή όχι, σωστά; Ούτε καν, αλλά η βοήθεια μπορεί να φέρει τον ρομαντισμό στο δρόμο σας και μόνο και μόνο επειδή θα είστε ο βοηθητικός εαυτός σας. Τέλεια.

ζωδια Υδροχόος

Οι κοινωνικές προτάσεις αρχίζουν να ρέουν, οι πούλιες σας ξεσκονίζονται και τα μαλλιά σας φαίνονται υπέροχα, όλα έτοιμα. Αλλά περιμένετε, ο πλανήτης της νέας αγάπης σας, ο Ερμής, είναι ανάδρομος, όπως και ο κυβερνήτης σας, Ουρανός, άρα πρέπει να ανησυχείτε; Μόνο για το πρόγραμμα των λεωφορείων και των τρένων.

ζωδια Ιχθύες

Καθώς η Σελήνη γεμίζει, ο νέος κυβερνήτης της αγάπης σας προτείνει να αναρωτηθείτε τι δεν θέλετε από έναν νέο έρωτα, σε εξέλιξη ή όχι. Η αίσθηση καθήκοντος είναι καλή, αλλά όχι όταν σας μετατρέπει σε πατέρα ή μητέρα για τις ανάγκες τους. Απλώς μια πρόταση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75