Οι μαντικές Κάρτες Sfigga προβλέπουν για Έρωτα

zwdia-tarw

Κοινοποίηση:

Οι μαντικές Κάρτες Sfigga προβλέπουν για τον Έρωτα

Πιο αναλυτικά προβλέψεις για 2-3 εβδομάδες.

Κριός: ΤΟ ΜΑΤΙ

Μην κάνετε κάτι υπερβολικό σήμερα – αύριο. Υπάρχει μια ερωτική σας εκκρεμότητα, που εντός των επόμενων ωρών- ημερών θα σας ψάξει και με προτάσεις που θα σας συγκινήσουν.

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος: ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ

Αυτά που έχετε περάσει και βιώσει στο παρελθόν, έχουν λήξει. Όλος αυτός ο μήνας, θα σας δώσει ευκαιρίες, για να έρθετε πολύ πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε… και σας αγαπάει.

Δίδυμοι: Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Είσαστε τελικά τόσο αναποφάσιστοι, που μάλλον και τα δύο άτομα που σας ενδιαφέρουν… τείνουν να φύγουν. Ενεργοποιηθείτε και ψάξτε μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας, τι θέλετε αληθινά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Καρκίνος: Ο ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Υπάρχει ένας καινούργιος έρωτας, στην ζωή σας, που σίγουρα σας έχει ήδη κάνει να αισθάνεστε ότι, υπάρχει και πάλι η δυνατότητα, να μπείτε σε ια σοβαρή και ποιοτική σχέση.

Λέων: ΤΟ ΧΡΗΜΑ

Οι οικονομικές σας απολαβές και επιτυχίες, θα συνεχιστούν και σίγουρα θα σας κάνουν να βγείτε πια μόνιμα από τα προβλήματα …που σας πιέζουν. Σε επόμενο στάδιο, θα έχετε και την ερωτική σας ζωή, να καλυτερεύει.

Παρθένος: ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Υπάρχουν μεγάλες πραγματικά πιθανότητες, για να πάτε την ζωή σας, σε ένα πιο επίσημο αισθηματικό επίπεδο. Αυτό θα είναι και κάτι …που έρχεται με τις πρωτοβουλίες του ανθρώπου σας.

zvdia-098

Ζυγός: Ο ΔΡΟΜΟΣ

Ανήκετε σε μια εποχή, που μόνο σας πληγώνει και ειδικά στην ερωτική σας ζωή. Από την νέα εβδομάδα, αυτό υποχωρεί και νέοι κεραυνοβόλοι έρωτες …θα σας φέρουν και πάλι στο κατώφλι της αγάπης.

Σκορπιός: ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες αυτήν την εποχή, μέσα στον δεσμό σας, αλλά από το επόμενο διάστημα, αυτό αλλάζει και σας κάνει να αισθάνεστε και πάλι ασφαλείς δίπλα… στον σύντροφο σας.

Τοξότης: ΤΟ ΦΙΔΙ

Αν δεν είσαστε πια ικανοποιημένοι από την ποιότητα της σχέσης σας, αλλά και από τις συμπεριφορές του ανθρώπου σας, καλό θα ήταν αυτό το διάστημα, να τολμήστε να πείτε τις θέσεις και τις προτάσεις σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: Η ΣΚΑΛΑ

Είσαστε οι τυχεροί της εποχής, που θα δείτε την αισθηματική σας ζωή, να ανθίζει και οι καταστάσεις, που μέχρι τώρα σας δυσκόλευαν να υποχωρούν. Ακόμη και οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα μονιάσουν.

Υδροχόος: ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ

Θα βρεθείτε υπό ερωτική πολιορκία, από δύο άτομα, που επιθυμούν να σας κάνουν ταίρι τους. Αυτό μπορεί να έχει και τις ρίζες του στο παρελθόν σας. Εσείς με το χέρι στην καρδιά … πάρτε τις αποφάσεις σας.

Ιχθείς: Η ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Είσαστε μέσα στην ανασφάλεια, καθώς οι δράσεις και οι λόγοι του ανθρώπου σας, δεν σας πείθουν. Μιλήστε και πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας. ίσως και μια φάση απομάκρυνσης – διάλειμμα να βοηθούσε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098