Οι φαντασιώσεις στο ζώδιο της Παρθένου

ωροσκοπιο-2015

Με τη διανοητική τους ευστροφία απολαμβάνουν τα παιχνίδια των υπολογιστών που τους δίνουν τη δυνατότητα να εκφράσουν το ταλέντο τους στην ανάλυση και στη λήψη εμπνευσμένων αποφάσεων σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Χαίρονται να ολοκληρώνουν με πολύπλοκα σχέδια, κώδικες, λαβύρινθους και πολύπλοκους χαρακτήρες.

 

 

Η ενέργεια του Ερμή εκφράζεται και μέσα από το γράψιμο, έτσι σε πολλούς Παρθένους αρέσει να γράφουν ιστορίες, ποιήματα ή τραγούδια που τους μεταφέρουν στο βασίλειο της φαντασίας. Αυτές οι φαντασιώσεις πιθανόν να είναι διανοητικού χαρακτήρα μάλλον παρά συναισθηματικού γιατί οι Παρθένοι αποφεύγουν όσο μπορούν να ασχολούνται με τα συναισθήματά τους. Δεν τους αρέσει να διακινδυνεύουν, έτσι η περιπέτεια δεν εμφανίζεται συχνά στις ιστορίες τους αν και τους αρέσουν τα αστυνομικά έργα με τον άγνωστο δολοφόνο, γιατί ασκούν το νου. Επίσης αγαπούν τις ιστορίες της μυθολογίας, γιατί χαίρονται να ανακαλύπτουν τη βαθύτερη σημασία τους και απολαμβάνουν τη ζωντάνια των εικόνων τους.

 

 

Οι Παρθένοι νιώθουν έντονη την ανάγκη να υπηρετούν τους άλλους και, μικροί, ονειρεύονται να γίνουν γιατροί ή νοσοκόμοι. Όταν μεγαλώσουν ίσως γίνουν κοινωνικοί λειτουργοί, οπότε η επαφή με τη φτώχεια τους κάνει να ονειρεύονται έναν ιδανικό κόσμο.

zodia-zvdia-22

 

 

Οι Παρθένοι είναι εξαιρετικά πρακτικοί και προικισμένοι με τη διανοητική τόνωση που τους δίνει ο Ερμής. Τα χαρακτηριστικά αυτά συνδυάζονται στις φαντασιώσεις τους όπου υφαίνουν ενεργητικά την πρακτική επινοητικότητά τους. Ο φανταστικός σχεδιασμός και το χτίσιμο ενός καινούριου σπιτιού, ή η αναπαλαίωση ενός παλιού αντικειμένου, αποτελεί ευχάριστο τρόπο για να περνούν τον καιρό τους.