29-30/3/14: Φλογερός έρωτας και ανανέωση

flogeros-erwtas-zvdia-ζωδια

Κοινοποίηση:

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι τρελό όσον αφορά τον έρωτα! Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων την Παρασκευή θα προσφέρει ένα υπέροχο απόγευμα γεμάτο ρομάντζο και ψυχική ένωση με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, αλλά δεν θα κρατήσει πολύ. Θα περάσετε από τη γλύκα και τον συναισθηματικό, στο έντονο άγχος μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού.

 

Ταυτόχρονα, η ερωτική Αφροδίτη θα ενωθεί υπέροχα με τον Άρη το Σάββατο, επιτρέποντας μία ευκαιρία για απίστευτη σεξουαλική ικανοποίηση. Ίσως σκεφτείτε πως έχετε ένα σαββατοκύριακο φτιαγμένο για εραστές –αλλά μην βιάζεστε. Κάποιες ώρες αργότερα, ίσως νιώσετε απογοητευμένοι ή πως σας έχουν απορρίψει. Σαν το σύμπαν να σας κάνει κόλπα. Θα σας επιτραπεί να δοκιμάσετε το πάθος για λίγες ώρες, αλλά η Αφροδίτη σύντομα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο και εσείς θα νιώσετε πως σας τιμωρούν επειδή σκεφτήκατε πως μπορείτε να απολαύσετε ένα κομμάτι από αυτή την απόλαυση.

 

Ευτυχώς, η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού θα γίνει Νέα Σελήνη την Κυριακή, και θα έχετε την ευκαιρία να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε στα ερωτικά σας, με ανανεωμένη ενέργεια! Τίποτα δεν πρόκειται να σας σταματήσει.

zodia-zvdia-22