Ερωτικές συμβουλές για τη γυναικα παρθενο

ζωδιο-γυναικα-παρθενος-ωροσκοπιο-2015-taro

Ερωτικές συμβουλές για τη γυναικα Παρθενο

Σαν γυναίκα Παρθένος έχετε πιθανότατα πάρει τον έλεγχο της κάθε λεπτομέρειας στη ζωή σας. Αλλά τι γίνεται στον έρωτα; Έχετε χρησιμοποιήσει τη λεπτομερή σας λίστα με τα προσόντα που ψάχνετε στον ιδανικό σύντροφο; Ή μήπως έχετε ενδώσει στην ιδεαλιστική σας πλευρά και αποφασίσατε πως θα καταλάβετε το άλλο σας μισό μόλις τα βλέμματά σας συναντηθούν;

Οι Παρθένοι δυσκολεύονται πολλές φορές να βρουν τον έρωτα εξαιτίας αυτών των δύο αντιθετικών χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς τους.

Πιθανότατα νιώθετε, όπως οι περισσότερες γυναίκες, πως είναι δύσκολο να βρει κάποιος την πραγματική αγάπη. Δεν είναι εύκολο για όλους. Αλλά μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες δραματικά μαθαίνοντας ποιες είστε για να ανακαλύψετε τι θέλετε και τι ζητάτε από έναν σύντροφο. Για αυτό το λόγο πρέπει να καταλάβετε τι σημαίνει να ανήκει κανείς στο ζώδιο της Παρθένου, πως το ζώδιό σας επηρεάζει τις επιλογές και τις συμπεριφορές σας και πως καθορίζει με ποιον ταιριάζετε περισσότερο.

zodia-zvdia-22

Απαριθμώντας τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ζωδίου δεν σημαίνει πως κάθε γυναίκα που γεννήθηκε κάτω από αυτό το ζώδιο είναι ίδια. Ούτε σημαίνει πως έχετε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Όμως η γενική κατανόηση του τι σημαίνει να είστε Παρθένος θα σας βοηθήσει να βρείτε τον έρωτα που ψάχνετε.

Οι Παρθένοι τείνουν να είναι υπερβολικά αναλυτικοί, πράγμα που σημαίνει πως μπορούν να πετύχουν στον επαγγελματικό τομέα, αλλά όχι τόσο στον αισθηματικό. Αυτό συμβαίνει επειδή τείνουν να αναλύουν τη κάθε λεπτομέρεια της συμπεριφοράς ενός πιθανού συντρόφου. Εξωτερικά φαίνονται ήρεμες και συγκροτημένες, αλλά εσωτερικά οι σκέψεις τους περνάνε μέσα από το μυαλό τους με ταχύτητα φωτός.

Αυτό μπορεί να παρερμηνευτεί σαν έλλειψη ενδιαφέροντος από έναν πιθανό σύντροφο. Έτσι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει μία γυναίκα Παρθένος είναι να συγκεντρωθεί. Αν το ραντεβού σας μιλά για το πάθος του για αναρριχήσεις, και εσείς σκέφτεστε συνέχεια ερωτήσεις του τύπου «άραγε είμαστε συμβατοί;» και «τρώει περίεργα ή μου φαίνεται;» και «κοιτάει επίμονα τη μύτη μου;» το πιθανότερο είναι να μην έχει καλή κατάληξη. Ηρεμήστε. Κοιτάξτε το ραντεβού σας κατευθείαν στα μάτια και συγκεντρωθείτε.

Άλλο ένα κοινό χαρακτηριστικό μίας γυναικας παρθενου –αυτό που αντιτίθεται στην αναλυτική της πλευρά –είναι πως είναι αθεράπευτα ρομαντική. Σκέφτεται συνέχεια τη στιγμή που εκείνη θα δει το άλλο της μισό σε ένα γεμάτο κόσμο δωμάτιο. Μία όμορφη μπαλάντα ξεκινά να παίζει στο μυαλό της καθώς περπατάνε ο ένας προς τον άλλον κατευθυνόμενοι προς την απόλυτη ευτυχία. Και τότε, φυσικά, το τραγούδι κόβεται και ξεπετάγονται ξανά αυτές οι ενοχλητικές ερωτήσεις μέσα στο κεφάλι της, καταστρέφοντας τελείως τη στιγμή.

Και τι υποτίθεται πως πρέπει να κάνει μία γυναίκα Παρθένος για να εμποδίσει τη ρομαντική της πλευρά να πετάει στα σύννεφα, και ταυτόχρονα να εμποδίσει την αναλυτική της πλευρά να την αφήσει εκτεθειμένη και να προσγειωθεί ανώμαλα στη γη; Το κλειδί για να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας είναι να ψάξετε για έναν σύντροφο που στατιστικά είναι περισσότερο συμβατός για εσάς.

Παραδοσιακά, η παρθενος γυναίκα τείνει να είναι συμβατή με τους ταυρους και λιγότερο συμβατή με τους ιχθυες. Αυτό συμβαίνει επειδή ο ταυρος είναι ένα γήινο ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως είναι προσγειωμένος και αρκετά πρακτικός για να καταλάβει την αναλυτική της πλευρά, αλλά και αρκετά ευφάνταστος για να φροντίσει και την ρομαντική της πλευρά. Η παρθενος είναι επίσης γήινο ζωδιο, όπως επίσης και οι Αιγόκεροι που πλησιάζουν τους Ταύρους σε συμβατότητα όσον αφορά την ρομαντική συμβατότητα με τη γυναίκα παρθενο.

Αυτοί που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ιχθύ, από την άλλη μεριά, αποτελούν εφιάλτη με τις εντελώς άτακτες ζωές τους για τη γυναίκα Παρθένο. Τα ζώδια του νερού (Ιχθύες, Καρκίνος, Σκορπιός) θα πρέπει γενικά να αποφεύγονται καθώς ευδοκιμούν στο χάος και την αταξία. Τα ζώδια του νερού τείνουν επίσης να είναι πολύ συναισθηματικά για να ταιριάξουν με την αναλυτική γυναικα παρθενο. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να ζήσετε στη ζωή σας είναι να αντιμετωπίσετε τα δάκρυα του συζύγου σας επειδή πληγώσατε τα συναισθήματά του όταν του είπατε να μαζέψει τις κάλτσες του.

Και πάλι, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι απόλυτο. Οι Παρθένοι τείνουν να έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αλλά δεν γίνεται δύο άνθρωποι να είναι ακριβώς ίδιοι. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν σίγουροι τρόποι να βρείτε τον έρωτα.