Η Μεταφυσική Ταρώ, αποκαλύπτει τα μυστικά του Έρωτα!

ταρο-μυθοι-αληθειες-taro-ταρω

Η Μεταφυσική Ταρώ, αποκαλύπτει τα μυστικά του Έρωτα!

Η μαντική τράπουλα της έκδοσης Μεταφυσική Ταρώ, προλέγει το μέλλον και όσα θα συμβούν …αργά η γρήγορα σε υποθέσεις αγάπης.

Πιο αναλυτικά:

Κριός: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

zodia-zvdia-22

Μην κοιτάζετε αυτά που έχουν ήδη συμβεί μέσα στον δεσμό σας, αλλά μόνο αυτά που μπορείτε και οι δύο πλέον σαν συμβατό ζευγάρι, να φτιάξετε. Υπάρχουν πολλές και καλές καταστάσεις – βάσεις, για να έχετε αυτό που θέλετε, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Ερωτική τύχη: 4/5

Ταύρος: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΟΜΟΙΑ ΤΕΚΝΑ

Μην στρέφετε τα πυρά σας, σε αυτούς που σας έχουν πονέσει. Πια είστε ώριμοι και ξέρετε τι πρέπει, να αποφύγετε και τι πρέπει να φέρετε πολύ πιο κοντά σας. Ακόμη και ο σύντροφος που αγαπάτε, άσχετα αν δεν είναι αυτήν την εποχή κοντά σας, σας σκέφτεται και με την πρώτη ευκαιρία … θα σας πλησιάσει.
Ερωτική τύχη: 4/5

Δίδυμοι: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ

Σίγουρα η καλύτερη σας οικονομική κατάσταση, θα φέρει και την εύνοια μέσα στην σχέση. Δεν είναι κάτι που θα γίνει ξαφνικά, απλά έτσι είναι τα πράματα αυτόν τον καιρό, ανάμεσα στις ανθρώπινες σχέσεις. Υπάρχουν λεφτά…όλα στρωτά, δεν υπάρχουν λεφτά, καθυστερήσεις παντού και άπειρα νεύρα!
Ερωτική τύχη: 5/5

astrologia-090

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Καρκίνος: ΤΟ ΑΡΜΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ

Θα πρέπει εσείς που έχετε μια ερωτική σχέση με χιλιομετρική απόσταση, πλέον να πάρετε μια τελική απόφαση, για το πότε θα συναντηθείτε και τι πρέπει να γίνει. Οι καταστάσεις όπως είναι, μόνο πρόβλημα, πλέον δημιουργούν. Οι μέρες, έχουν εκπλήξεις και για τους μόνους.
Ερωτική τύχη: 4/5

Λέων: Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΙΟΔΕΝΤΡΟ

Δεν έχετε δώσει ακόμη καμία μόνιμη και ξεκάθαρη απάντηση, στον άνθρωπο που έχει δηλώσει τον μεγάλο του έρωτα- αγάπη για εσάς. Ίσως και κάτι ακόμη στην δική σας την ζωή, να μην έχει ξεκαθαριστεί, και δεν θέλετε να ρισκάρετε να πονέσετε την άλλη πλευρά. Χρήματα που αναμένετε έρχονται άμεσα.
Ερωτική τύχη: 5/5

Παρθένος: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ

Το μυαλό σας, έχει πάρει κάποιες στροφές και μάλλον θέλει να ψάξει πιο βαθιά, τις καταστάσεις στην ζωή του συντρόφου σας. Έχετε πολλές και σημαντικές ανησυχίες, για το παρελθόν και το ύποπτο παρόν του. Με την εύνοια που έχετε σίγουρα, θα βρείτε όλες τις αληθινές απαντήσεις.
Ερωτική τύχη: 4/5

Η Μεταφυσική Ταρώ, αποκαλύπτει τα μυστικά του Έρωτα!

taro-zodia-76

Ζυγός: Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μέσα στο κεφάλι σας υπάρχουν φωνές, από διάφορα φλερτ και προτάσεις που έχετε αυτόν τον καιρό. Δεν είστε ακόμη έτοιμοι για κάτι νέο, άρα μην δώσετε κάπου μια θετική απάντηση. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα έχετε τις εκπλήξεις που περιμένετε από το παρελθόν.
Ερωτική τύχη: 4/5

Σκορπιός: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ

Ενεργήστε άμεσα, και φέρτε το θετικό και το άμεσο αποτέλεσμα στην ερωτική σας ζωή. Η άλλη πλευρά, ο άνθρωπος σας απλά και για τους δικούς του λόγους, αναμένει από εσάς. Οι ελεύθεροι, θα βρουν παλιό παιδικό τους έρωτα, και μια μεγάλη – μόνιμη αγάπη θα συνεχιστεί.
Ερωτική τύχη: 4/5

Τοξότης: Ο ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Εσείς είστε αυτοί, που μέσα στο διάστημα των επόμενων μηνών, θα παντρευτείτε, θα επανασυνδεθείτε, θα κάνετε παιδιά, θα προβείτε σε σημαντικές αγορές, και ότι άλλο σας έχει λείψει τα τελευταία χρόνια. Αρπάξτε όλες αυτές τις ευκαιρίες… που πλησιάζουν και φτιάξτε την ζωή σας.
Ερωτική τύχη: 5/5

zodia-88

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

Υπάρχουν καταστάσεις, που θα ξεκλειδώσουν και θα σας βοηθήσουν να είστε καλά και μόνιμα, με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Πολλοί από εσάς, αυτές τις ημέρες, θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, που θα χαράξουν το πρόγραμμα των επόμενων μηνών. Τα εργασιακά σας, θέλουν προσοχή.
Ερωτική τύχη: 4/5

Η Μεταφυσική Ταρώ, αποκαλύπτει τα μυστικά του Έρωτα!

Υδροχόος: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ

Μην κάνετε κάτι επικοινωνιακά υπερβολικό, προς τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ίσως και να το μεταφράσει σαν μια δική σας παθητικότητα – αγωνία, προς αυτόν. Εδώ και καιρό, έχετε κάνει τα ξεκαθαρίσματα σας, άρα αφήστε το να σκεφτεί στον χρόνο του, και θα λάβετε άμεσα τις απαντήσεις του.
Ερωτική τύχη: 5/5

Ιχθείς: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σύνορα, για την αγάπη που υπάρχει μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Τα οικονομικά σας θα πάνε πια πιο σταθερά, το παρελθόν θα σας αφήσει στην ησυχία σας, οι τωρινοί τρίτοι θα απομακρυνθούν και εσείς θα κάνετε αυτό που θέλετε. Επίσης, οι ελεύθεροι, θα κάνουν κάποια ταξίδια, με πολλές εκπλήξεις στον προορισμό.
Ερωτική τύχη: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia