ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/05 – 03/06 Β

ταρο-μυθοι-αληθειες-taro-ταρω

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/05 – 03/06 Β

ταρώ Ζυγός: Το Δέκα των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Τέλη

Θέμα: Μαζέψτε αυτά που έμειναν, ανακυκλώστε ότι μπορείτε και πετάξτε τα υπόλοιπα.

zodia-zvdia-22

Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Το καθάρισμα στο τέλος ενός σχολικού έτους, αποφοιτήσεις, αφήνετε μια θέση πρακτικής για μια κανονική, ένα παιδί φεύγει για πρώτη φορά από το σπίτι.
Αυτό το Δέκα σημάνει το τέλος ενός κύκλου που περιλαμβάνει εργασίες καθαριότητας. Ξέρετε, όπως όταν τελειώνει ένα ωραίο πάρτι και πρέπει να κατεβάσετε τη διακόσμηση, να πλύνετε τα πιάτα και να μαζέψετε τα μπουκάλια για ανακύκλωση. Ακριβώς έτσι.

Όπως μια αποφοίτηση σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα να αποθηκεύσετε τις σχολικές τσάντες και τις φόρμες σας για να κάνετε χώρο για χαρτοφύλακα και για επαγγελματικές ενδυμασίες. Ή μπορεί να αποφασίσετε να τελειώσετε μια σχέση και να υπάρχουν πράγματα που πρέπει να χωρίσετε ή να πετάξετε. Ή μπορεί να τέλειωσε μια θεατρική παράσταση και να πρέπει να μαζέψετε τα σκηνικά και να αποθηκεύσετε τα κουστούμια. Υπάρχει κάτι στη ζωή σας που έχει κάνει τον κύκλο του. Συγχαρείτε τον εαυτό σας που τελειώσατε με αυτό το κεφάλαιο, μαζέψτε τα πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά και αφήστε πίσω σας τα κομμάτια που δεν μπορούν να ανακυκλωθούν (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/05 – 03/06 Β

taro-zodia-76

ταρώ Σκορπιός: Ο Τρελός

Λέξεις – κλειδιά: Νέα ταξίδια
Θέμα: Νέοι ορίζοντες σας γνέφουν, ώρα να ακολουθήσετε την κλήση τους.
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Μια νέα δουλειά, αρχές όλων των ειδών, μια νέα επιχείρηση, επιστροφή στα θρανία, ένα ταξίδι σε μια ξένη χώρα.
Αφήστε πίσω σας όποια τυχόν αρνητική χροιά έχετε συνδέσει με τον όρο Τρελός. Αυτή είναι μια ευχάριστη κάρτα! Προτείνει ελαφρότητα στο πρόσωπο των νέων εμπειριών. Υπάρχει ένα νέο ταξίδι μπροστά σας, νέα σχέδια να κάνετε, νέες ευκαιρίες, νέα πρόσωπα… νέα, νέα, νέα! Είναι σαν να έχετε μια άδεια σελίδα.

Τώρα, αν είστε τύποι τρελοί με τον έλεγχο, ίσως να μην νιώσετε τόσο ενθουσιασμένοι με την αλλαγή. Το να βάζουμε τον εαυτό μας σε νέες καταστάσεις συχνά απαιτεί την ικανότητα να κάνουμε λάθη, να τεστάρουμε την αντοχή μας, να μαθαίνουμε νέες δεξιότητες, να ζητάμε οδηγίες… και ίσως ακόμη και να νιώθουμε λίγο ανόητοι μέχρι να τις συνηθίσουμε. Αλλά ακόμα και αν συνήθως προτιμάτε να διατηρείτε τη φήμη σας, ξέρετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε ένα άλμα.

zodia-zvdia-75

ταρώ Τοξότης: Το Έξι των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Μετάβαση
Θέμα: Μετάβαση σε πιο πράσινα λιβάδια.
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Μια κυριολεκτική μετακίνηση, μια μεταβίβαση στη δουλειά, αλλαγή κατεύθυνσης σπουδών, παύση από μια δουλειά για να επικεντρωθείτε σε ένα άλλο έργο, αλλαγή θρησκείας, πτήση.
Τι θα λέγατε για ένα μικρό ταξιδάκι; Το Έξι των Ξιφών έχει να κάνει με τη μετακίνηση σε πιο πράσινα λιβάδια.

Η παραδοσιακή ερμηνεία των ταρώ μπορεί να προτείνει μια κυριολεκτική μετακίνηση, αλλά είναι εξίσου πιθανό να είναι μια φιλοσοφική. Ξέρετε, μια διανοητική στροφή. Μερικές φορές, μια αποκάλυψη οδηγεί σε μια εντελώς νέα κατανόηση του σύμπαντος. Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια μεγάλη ιδέα που θα σας αφήσει τόσο αλλαγμένους, θα ταξιδέψετε σε ένα εντελώς νέο πρότυπο. Αυτό είναι καλό, θα σας επιτρέψει να πλεύσετε μακριά από τα παλιά εμπόδια και να κατευθυνθείτε προς γονιμότερα εδάφη.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Αιγόκερως: Το Οκτώ των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Τέχνη
Θέμα: Η αγάπη στη δουλειά σας αποδίδει.
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Αύξηση παραγγελιών στη δουλειά, επέκταση της λίστας των πελατών, βελτίωση των εργατικών δεξιοτήτων, ακονισμός της τέχνης σας, ανάπτυξη για να φτάσετε στην κορυφή του τομέα σας.
Αυτή είναι η κάρτα της κινητήριου δύναμης. Δεν έχετε λάβει την αναγνώριση που σας αξίζει – όχι ακόμα, τουλάχιστον. Αλλά η φήμη σας έχει αρχίσει να εξαπλώνεται.

Έχετε πολύ παραγωγική δουλειά, πιθανόν, για το προσέξετε, αλλά οι ανώτεροί σας έχουν παρατηρήσει την μαεστρία σας. Ή ίσως από η δουλειά σας ακούγεται στόμα σε στόμα ευχαριστημένου πελάτη σε δυνητικό και οι παραγγελίες σας αυξάνονται. Αυτή η κάρτα λέει ότι είστε στα πάνω σας, οπότε μείνετε εκεί ακριβώς και συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε, όπως ακριβώς το κάνετε. Αυτή την εβδομάδα, η μοναδική δέσμευσή σας στη τέχνη σας θα σας φέρει περισσότερες ανταμοιβές απ’ όσες περιμένατε.

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/05 – 03/06 Β

ταρώ Υδροχόος: Ο Ιππότης των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Αιτιολόγηση
Θέμα: Αλλαγή ταχύτητας.
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Παίρνετε τα ηνία, κάνετε μια κίνηση, δίνετε / αποδέχεστε μια πρόσκληση, μπαίνετε στο παιχνίδι.
Ο δρόμος είναι ανοιχτός για εσάς, αγαπητοί. Αυτός ο Ιππότης είναι γεμάτος φωτιά, ορμή και ρυθμό προόδου. Οι Ράβδοι έχουν να κάνουν με την έμπνευση και με το να αφήσετε τα όνειρά σας να σας μεταφέρουν στο επόμενο επίπεδο.

Οι Ιππότες έχουν να κάνουν με την ξεκάθαρη και γεμάτη αυτοπεποίθηση δράση. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να νιώσετε καλά, οπότε κάντε το. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι θα εμπνέετε και τους άλλους κατά τη διαδρομή. Αφήστε τον εαυτό σας να θέλει, αφήστε τον εαυτό σας να πιστεύει ότι είναι δικό σας, αφήστε τον εαυτό σας να το κυνηγήσει. Εάν αισθάνεστε λίγο αμήχανα να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε, προσπαθήστε να διαμορφώσετε τον εαυτό σας με βάση έναν άφοβο, φλογερό φίλο σας. Ή κάντε τη φράση «σαν να, για να» το νέο σας Μάντρα. Μπορείτε να το κάνετε! Εμπρός, λοιπόν!

zodia-098

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/05 – 03/06 Β

ταρώ Ιχθύες: Η Κρίση

Λέξη – κλειδί: Αποκάλυψη
Θέμα: Όλα αποκαλύπτονται και είναι για καλό.
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Αίσθηση ολοκλήρωσης, ολοκλήρωση σπουδών ή εξετάσεων, μεγάλα βήματα προόδου, δημόσια αναγνώριση, μια πρόσκληση για συγχώρεση.
Στις περισσότερες τράπουλες ταρώ, η εικόνα σε αυτή την κάρτα απεικονίζει τη μεσαιωνική ευρωπαϊκή έννοια της «Ημέρας της Κρίσης». Σάλπιγγες ακούγονται καθώς άνδρες, γυναίκες και παιδιά βγαίνουν γυμνοί έξω από τα φέρετρα τους και περνούν στο φως.

Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο τρομακτικό, αλλά για εμάς τους αναγνώστες των συμβόλων σημαίνει το κάλεσμα να βγείτε από το παρελθόν και να δείξετε εμπιστοσύνη σε μια νέα, ανανεωμένη ζωή. Είναι η απελευθέρωση από τα λάθη του παρελθόντος, τις μετάνοιες του παρελθόντος, τα ανεκπλήρωτα όνειρα. Πρόκειται για μια απελευθέρωση από τις ανώριμες προσδοκίες και από παλιές σπασμωδικές αντιδράσεις και τον ασπασμό της ώριμης συνείδησης. Είναι η συγχώρεση και η αποδοχή προς τους άλλους, προς τον εαυτό σας. Αυτή την εβδομάδα η επιτυχία σας βρίσκεται στο να κοιτάξετε πίσω σας και να δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και να βρείτε την ομορφιά σε κάθε βήμα του ταξιδιού.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-768