ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/05 – 03/06 A

taro-13

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/05 – 03/06 A

ταρώ Κριός: Το Εννέα των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Αμφιβολίες

Θέμα: Το αγχωμένο μυαλό σας δουλεύει υπερωρίες (και όχι με την καλή έννοια).

zodia-zvdia-22

Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Αϋπνίες, κολλάτε σε φόβους, κατάθλιψη, αρνητικές σκέψεις.
Αυτή η κάρτα δείχνει ανησυχίες –το είδος των ανησυχιών που σας κρατούν ξύπνιους το βράδυ ή σας κάνουν να έχετε εφιάλτες. Αν και δεν είναι εντελώς αβάσιμες, αυτές οι ανησυχίες μπορεί να είναι ελαφρώς υπερβολικές στο ανήσυχο μυαλό σας.

Αυτή την εβδομάδα μην αφήσετε το φόβο να μετατρέψει μια μικρή πρόκληση σε τραγωδία. Μερικές φορές αν επικεντρωνόμαστε υπερβολικά στα προβλήματά μας, εκείνα αποκτούν τον έλεγχο της ζωής μας. Σας παρακαλώ μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και έχετε εμπιστοσύνη στο ότι οι ανησυχίες σας δεν είναι τέρατα. Είναι διαχειρίσιμες. Μπορείτε να τα ξεπεράσετε αυτά τα πράγματα, αν έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να το κάνετε.

zwdia-768

ταρώ Ταύρος: Ο Άσος των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Βάσεις
Θέμα: Χτίσιμο μιας γερής βάσης
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Οικονομικές βάσεις, χτίσιμο σταθερότητας, μια νέα δουλειά, μια αλλαγή καριέρας, ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο, ταλέντα που επεκτείνονται και πόροι.
Ο Άσος σηματοδοτεί την έναρξη ενός κύκλου. Τα πεντάκτινα είναι οι πόροι, οπότε αυτή είναι μια νέα φάση εργασίας με θέματα σταθερότητας: στα χρήματα, τη δουλειά, το σπίτι, μια βάση για να χτίσετε.

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια νέα θέση εργασίας ή ένα χόμπι που το μετατρέπετε σε ευκαιρία για να βγάλετε χρήματα, ένα νέο σπίτι ή ένα περιουσιακό ζήτημα ή ακόμη και την απόφαση να κάνετε ένα παιδί. Αυτός ο Άσος αντιπροσωπεύει μια πιο αργά κινούμενη ενέργεια, κάτι που πρέπει να καλλιεργηθεί και να υποστηριχθεί στο πέρασμα του χρόνου, αλλά που αρχίζει τώρα. Αυτή την εβδομάδα θα οργώσετε το έδαφος για ένα μακροπρόθεσμο έργο σας, γνωρίζοντας ότι η προσπάθεια και η επένδυσή σας οδηγεί σε πλούτη, αμοιβές, ή υπόλοιπα στο μέλλον.

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/05 – 03/06 A

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρώ Δίδυμοι: Ο Ιεροφάντης

Λέξη – κλειδί: Παράδοση
Θέμα: Η παραδοσιακή σοφία και οι παραδοσιακές φιλοσοφίες παρέχουν την καθοδήγηση αυτή την εβδομάδα.
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Συμβατικά πρωτόκολλα, άσκηση καλών τρόπων, μια συντηρητική προσέγγιση, ιερείς και καθηγητές, συμμόρφωση στις κατεστημένες προσδοκίες.
Ο Ιεροφάντης είναι ο μεγάλος δάσκαλος. Είναι αυτός που μεταδίδει την παραδοσιακή σοφία, ένας από τους πυλώνες της κοινότητας, ένας σοφός ηγέτης.

Είναι η δουλειά του να υπενθυμίζει στο λαό τις απλές αξίες, όπως: να συμπεριφέρεστε στους άλλους με τον τρόπο που θέλετε να σας συμπεριφέρονται και όλα τα πράγματα με μέτρο και η ομορφιά είναι στο μάτι αυτού που κοιτάει. Αυτός ο χαρακτήρας αντιπροσωπεύει την αγνή και συμπονετική επιρροή που μπορείτε να είστε αυτή την εβδομάδα. Ακόμα κι αν φαίνεται λίγο λαϊκός ή παραδοσιακός, οδηγήστε με ήπια παραδείγματα. Αυτή την εβδομάδα όταν σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε είτε το άγριο και το ακραίο είτε το δοκιμασμένο και το αληθινό, επιλέξτε το δεύτερο.

zodia-098

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Καρκίνος: Το Άρμα

Λέξη – κλειδί: Επιτάχυνση
Θέμα: Ώρα να αυξήσετε ταχύτητα
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Ένα έργο παίρνει το πράσινο φως, παίρνεται μια προαγωγή, ταξιδεύετε για δουλειές ή για εξέλιξη.
Υπάρχουν κάποιες κάρτες ταρώ που προτείνουν ακινησία και περισυλλογή. Υπάρχουν κάποιες άλλες κάρτες που προτείνουν σχεδίαση και προγραμματισμό, έρευνα αγοράς. Το Άρμα, από την άλλη, λέει: Ελάτε, ελάτε! Πάμε!

Αυτή η κάρτα σας καλεί να αναλάβετε δράση, να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω, να κάνετε αυτά που λέτε. Κυνηγήστε αυτά που θέλετε, κάντε τα να συμβούν. Αυτό είναι πρόοδος. Αυτή είναι μια κίνηση προς τα εμπρός. (Επιτέλους.) Θα μπορούσε να είναι ένα μακρύ ταξίδι, ίσως να μην είστε απολύτως σίγουρη για την καλύτερη διαδρομή ή ακόμα και για το που βρίσκεται η γραμμή του τερματισμού. Δεν πειράζει. Αυτή η κάρτα λέει ότι είναι ώρα να κινηθείτε – δέστε τη ζώνη ασφαλείας σας και περάστε στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/05 – 03/06 A

ταρώ Λέων: Το Επτά των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Ακρόαση
Θέμα: Δείξτε τους τι έχετε.
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Διαγωνισμοί και ακροάσεις, συμμετοχή σε ντιμπέιτ, αίσθηση επιτυχίας σε μια συνέντευξη για δουλειά, αθλητικοί διαγωνισμοί.
Αυτή η κάρτα είναι σαν μέρος μιας ταινίας δράσης όπου ο ήρωας / ηρωίδα φτάνει στα όρια του. Αλλά είναι η δική σας ταινία, αγαπητοί μου, και ήρθε η ώρα να κλωτσήσετε πισινούς και να πείτε άσχημα λόγια (όχι κυριολεκτικά). Προκλητική, ναι. Εμπόδια; Κάνα δυο. Ξέρετε, το μέρος όπου ο πρωταγωνιστής δεν αντέχει άλλο και πρέπει να αγωνιστεί για αυτό που είναι σωστό.

Απλά να θυμάστε ότι ήρθε η ώρα σας να λάμψετε – ήρωες σαν εσάς κερδίζουν πάντα στο τέλος. Και μην ξεχνάτε το μότο του ήρωα: ακούστε τα τραγούδια που σας φέρνουν έμπνευση, βάλτε το πιο καυτό ντύσιμό σας, κάντε κάποια πουσάπς ή αναθεωρήστε τη γυμναστική σας ή ό,τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να ανεβάσετε το ηθικό σας. Στη συνέχεια λάβετε τη θέση σας στο ρινγκ (ή στη σκηνή ή στην συνέντευξη για δουλειά, καθώς αυτό μπορεί να σας περιμένει). Είναι η σειρά σας να τους δείξετε τι έχετε.

zwdia-3-zodia

ταρώ Παρθένος: Ο Βασιλιάς των Ράβδων Αντίστροφα

Αρχέτυπο: Ο Πατέρας που έχει πρόβλημα να διαχειριστεί τον θυμό του
Θέμα: Μαζί με την ηγεσία έρχεται και η ευθύνη της υποκίνησης της αρμονίας και του σεβασμού.
Πώς μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας: Διαφωνίες με υπαλλήλους, διαμάχες με αγαπημένους, αντιδραστικά παιδιά, μπορεί να ανακαλύψετε ότι η στάση σας είναι πολύ σκληρή για να πείσετε τους άλλους για τα σχέδιά σας.

Αυτός ο Βασιλιάς ξέρει να εμπιστεύεται τη διαίσθησή του και να τιμά την παρόρμησή του να κυνηγήσει αυτό που θέλει, αλλά μπορεί να αντλεί λίγο παραπάνω έμπνευση από τον εαυτό του απ’ αυτή που πρέπει.
Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει λίγο πομπώδης για την επίτευξη των στόχων του –με κόστος τις υγιείς σχέσεις με οικογένεια και συνεργάτες. Ακόμα κι όταν κατέχει θέση εξουσίας, θα έπρεπε να δείχνει λίγο παραπάνω σεβασμό στους άλλους, πάνω στους οποίους στηρίζεται. Αυτή η κάρτα δείχνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε το χέρι σας στη θέση του οδηγού μιας ομάδας προς ένα όραμα που μόνο εσείς βλέπετε. Μπορεί να είναι δύσκολο να μείνετε σε αρμονία με την ομάδα σας, αλλά αξίζει να εξελίξετε τις ηγετικές ικανότητές σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76