Ιχθύες και Διακοπές

Ιχθύες  Διακοπές

Όπως θα περίμενε κανείς από ένα μεταβλητό ζώδιο του Νερού, οι Ιχθυες βρίσκονται σε μια διαρκή μετακίνηση, η οποία, θα έλεγε κανείς, ότι θυμίζει την κίνηση της παλίρροιας.

Για μερικούς Ιχθύες το ταξίδι είναι μια φυγή από την καθημερινότητα.

Για άλλους μπορεί να είναι ένα είδος προσκυνήματος, καθώς αισθάνονται την ανάγκη να
κατανοήσουν το «πνεύμα» ενός τόπου.

zodia-zvdia-22

Ιχθυες  Διακοπές

              Οι Ιχθύες δεν είναι εκλεκτικοί ως προς τον τρόπο μετακίνησής τους, αλλά το αεροπλάνο δεν είναι το πιο αγαπημένο τους μέσο, καθώς ο αέρας και το νερό δεν έχουν και πολλά κοινά. Οι διακοπές αντιπροσωπεύουν απλώς έναν ενδιάμεσο σταθμό στο μεγάλο ταξίδι της ζωής. Παρόλα αυτά στην προσπάθεια για αυτογνωσία και κατανόηση του νοήματος της ζωής, καθώς και για την ανάλυση των προσωπικών συναισθημάτων και εμπειριών τους, οι Ιχθύες αισθάνονται κατά καιρούς την ανάγκη για ανάπαυλα. Ένα εξοχικό σπιτάκι σε μια όμορφη τοποθεσία είναι ό,τι  πρέπει για τους Ιχθύες.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ιχθυες  Διακοπές

Από όλα τα ζώδια, οι Ιχθύες είναι αυτοί που αγαπούν περισσότερο τις τοποθεσίες κοντά σε νερό. Για αυτούς οι διακοπές στη θάλασσα, ή σε ένα ποτάμι, που τις περνούν κάνοντας για παράδειγμα ιστιοπλοΐα, ή ψαρεύοντας σε λίμνες και ποταμούς είναι ό,τι καλύτερο. Προτιμούν τις πολύ ήρεμες διακοπές.

Σε μια απόμακρη τοποθεσία, παρά ένα έντονο δεκαπενθήμερο σε ένα μέρος γεμάτο τουρίστες.
Οι Ιχθείς θέλουν να δοκιμάζουν το καθετί, κι αυτό μπορεί να τους οδηγήσει σε απογοήτευση, εξαιτίας της ευπιστίας τους. Έχουν ανάγκη να σιγουρευτούν ότι δε θα πιαστούν κορόιδα, ή ότι δε θα φτάσουν στον προορισμό τους για να διαπιστώσουν απλώς ότι τα πράγματα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia