Ιχθυες και Γαμος

Κοινοποίηση:

Καθώς οι ρομαντικοί Ιχθύες πιστεύουν με όλη τους τη καρδιά στην αληθινή αγάπη και στην αδελφή ψυχή, πολλοί από αυτούς είναι πιθανό να παντρευτούν με το πρώτο πρόσωπο που θα ερωτευθούν. Αρκετοί παντρεύονται ή τουλάχιστον επιλέγουν το σύντροφό τους πολύ νωρίς. Κατόπιν μένουν εξαιρετικά πιστοί στη ρομαντική τους αυταπάτη. Μερικοί από του γάμους των Ιχθύων δεν είναι τόσο ευτυχισμένοι όσο θα ήθελε να πιστεύει ο Ιχθύς  σύντροφος, αλλά επειδή αρνούνται σταθερά να δουν τα πράγματα διαφορετικά, οι γάμοι τους τείνουν να διαρκούν.

 
Οι Ιχθύες είναι ευγενικοί άνθρωποι, που ενδιαφέρονται και προσφέρουν πολλή αγάπη και προσοχή στο σύντροφό τους, είναι ικανοί για μεγάλες θυσίες και πολύ ευαίσθητοι, πράγμα που μερικοί σύντροφοι εκτιμούν, άλλοι, όμως, νιώθουν να πνίγονται. Μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που μπορεί να βιώσει ο σύντροφος των Ιχθύων είναι η ανικανότητά τους να δουν τα πράγματα όπως έχουν. Συχνά είναι πρόθυμοι να αναγνωρίσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο γάμος τους και να πεισθούν να δουλέψουν  για να τον διορθώσουν.

 
Οι Ιχθύες δεν είναι, σε γενικές γραμμές, ζώδιο που απαιτεί πίστη. Θεωρούν ότι μπορούν να μοιράζονται την αγάπη κάποιου και πιθανόν να έχουν μια ακόμα σχέση, παρ’ όλο που τρέφουν εκτίμηση στο γάμο τους.

zodia-zvdia-22

 
Οι Ιχθύες είναι οι πιο ρομαντικοί σύζυγοι και λαχταρούν βαθιά να συγχωνευτούν εντελώς με το άλλο πρόσωπο και να γίνουν ένα μαζί του και όχι να είναι απλώς ζευγάρι. Θεωρούν ότι παίρνουν μέρος στον αδιάλυτο δεσμό μιας ευτυχισμένης ένωσης, ανεξάρτητα από το πώς βλέπουν οι σύντροφοί τους.