Ιχθύες και Αποφάσεις

zwdia-pisces

Ιχθύες και Αποφάσεις

Χωρίς αμφιβολία, οι Ιχθύες με τη δημιουργική φαντασία τους και τη διαίσθησή τους είναι οι πιο κατάλληλοι για να παίρνουν δημιουργικές αποφάσεις.

Είτε φροντίζουν τους άλλους είτε γράφουν τραγούδια ή μελετούν τη γένεση του σύμπαντος, τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο συνήθως ανακαλύπτουν πως αν τους δοθεί η δυνατότητα να εξασκήσουν τη κρίση τους είναι ικανοί να κάνουν επιλογές που είναι σχεδόν εμπνευσμένες.

Στα προσωπικά τους ζητήματα όμως, οι Ιχθύες πρέπει να δώσουν στον εαυτό τους τον απαραίτητο χρόνο για να έχουν μια ισορροπημένη άποψη.

zodia-zvdia-22

Ιχθύες και Αποφάσεις

Αυτές οι ευαίσθητες και ευεπηρέαστε ψυχές παρασύρονται εύκολα από τη γνώμη των άλλων και μερικές φορές της επιτρέπουν να επηρεάσει τις αποφάσεις τους.

Εξαιρετικά ευαίσθητοι σε ό,τι αφορά τα αισθήματα των άλλων, οι Ιχθύες αποφεύγουν να πάρουν αποφάσεις που μπορεί να πληγώσουν τους κοντινούς τους. Μπορούν μάλιστα να φτάσουν στο σημείο να παραγκωνίσουν τις επιθυμίες τους προκειμένου να απαλλάξουν τους αγαπημένους τους από την οδύνη μιας αντιπαράθεσης.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ιχθύες και Αποφάσεις

Πολύ συχνά όμως η καλοσύνη τους απλά παρατείνει την αγωνία και έρχεται μια στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσουν τα σκληρά γεγονότα. Οι Ιχθύες που βρίσκονται μπροστά σε ένα τέτοιο δίλημμα πρέπει να προσπαθήσουν να μην επηρεάζονται από τα αισθήματα των γύρω τους για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το διορατικό μυαλό τους με πιο ορθολογιστικό τρόπο.

Όταν πρόκειται να πάρει μια απόφαση σχετική με μια στενή σχέση, ο Ιχθύς δυσκολεύεται πολύ να δει τα πράγματα όπως είναι. Σε ακραίες δε περιπτώσεις μπορεί να είναι τόσο επιδεκτικός στις συναισθηματικές απαιτήσεις του παρτενέρ του ώστε να τις μπερδέψει με τις δικές του, με αποτέλεσμα να πάρει μια ολότελα λάθος απόφαση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy