Ιχθύες και Διασκέδαση

Στους Ιχθύες που διακρίνονται για το ρομαντισμό του, αρέσει να κάνουν πάρτι σε στενό κύκλο και απολαμβάνουν την προετοιμασία παράξενων πικάντικων φαγητών, σε μια προσπάθεια να σας προσφέρουν όσο πιο νόστιμο φαγητό γίνεται.

Στους Ιχθύες αρέσει να αφηγούνται τις αναμνήσεις τους και μπορεί να σας κάνουν να δακρύσετε μιλώντας σας για τα παιδικά τους χρόνια ή τη χαμένη αγάπη τους. Όταν όμως ζεσταθούν, μετά από κάνα δύο ποτηράκια, ξυπνά το καταπληκτικό χιούμορ τους και σας κάνουν να ξεκαρδίζεστε στα γέλια με τα αστεία τους. Λατρεύουν τη μουσική, δυνατή και απαλή, που τους απορροφά τελείως. Τους αρέσουν επίσης τα πάρτι μεταμφιεσμένων γιατί μπορούν να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία και το υποκριτικό ταλέντο τους. Οι Ιχθύες είναι επίσης φιλότιμοι, δε θέλουν να σας βάζουν σε φασαρίες και αν μπορούν να σας βοηθήσουν σε κάποιο πάρτι πρόθυμα θα σας δώσουν ένα χεράκι βοηθείας.

Οι Ιχθύες λατρεύουν τις παραδοσιακές γιορτές και ειδικά τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν, όπου δε θα παραλείψουν να τραγουδήσουν τα κάλαντα με ζωντάνια. Αισθάνονται άνετα με ανθρώπους που ξέρουν χρόνια και στο πάρτι τους καλούν συνήθως τους παλιούς συμμαθητές και τους συγγενείς τους. Γάμοι, βαφτίσια, ακόμα και κηδείες αποτελούν για τους Ιχθύες προτεραιότητες πρώτου βαθμού.

zodia-zvdia-22

Τα πάρτι των Ιχθύων είναι συναρπαστικά και κεφάτα. Κάνουν πάρτι είτε στις παραδοσιακές γιορτές είτε για λόγους που μπορεί να έχουν σχέση με όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους. Τους είναι αδιανόητο να γιορτάσουν χωρίς αλκοόλ και μετά από ένα δύο ποτηράκια, έρχονται στο κέφι και γοητεύουν με το αμίμητο στυλ τους.