Ιχθύες και Δύναμη

Κοινοποίηση:

ιχθύες δύναμη

ιχθύες . Παρόλο που υπάρχουν Ιχθύες που φαίνονται δυνατοί με την κοινωνική έννοια του όρου, σπάνια αυτό αντικατοπτρίζει την αληθινή τους στάση.

Συχνά νιώθουν πως έχουν θυσιάσει κάποιο κομμάτι της προσωπικότητάς τους για να αναλάβουν τα ηνία και σε ορισμένες περιπτώσεις βλέπουν τον εαυτό τους σαν όργανο της θεϊκής βούλησης.

Οι Ιχθείς δεν έχουν συνήθως την αυτοπεποίθηση να προβάλλουν τις ικανότητες τους, όσο μεγάλο ταλέντο και αν διαθέτουν και συχνά αποφεύγουν τη δημοσιότητα.

zodia-zvdia-22

ιχθύες δύναμη

Προτιμούν να ζουν στον κόσμο των ονείρων τους και να γεύονται την επιτυχία, τη φήμη και τη δύναμη μέσα από χαρακτήρες που πλάθουν με τη φαντασία τους. Δυστυχώς, όμως, η απογοήτευση καραδοκεί στη γωνία όταν θα αναγκαστούν να προσγειωθούν στον κόσμο της καθημερινότητας.

Οι Ιχθείς είναι ευγενικοί άνθρωποι, πάντα γενναιόδωροι, καλόκαρδοι και με ενδιαφέρον για τους υφισταμένους τους. Η βαθύτερη επιθυμία τους είναι να υπηρετήσουν την ανθρωπότητα. Η προσωπική δύναμη και εξουσία δεν τους ενδιαφέρει καθόλου. Ωστόσο, έχουν συνήθως υπερβολικές φιλοδοξίες και άσχετα με το πόσο ψηλά θα φτάσουν, ποτέ δεν είναι ικανοποιημένοι.

chartomantia-087

ιχθύες δύναμη

Άλλωστε, όπως δείχνει και το σύμβολό τους, αισθάνονται πάντα κάτι να τους τραβάει προς την αντίθετη κατεύθυνση –ίσως επειδή καταλαβαίνουν πως οι προσπάθειές τους δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια σταγόνα στον ωκεανό.

Η στάση των Ιχθύων απέναντι στην εξουσία είναι μάλλον μοιρολατρική. Αισθάνονται πως αν η μοίρα τους διάλεξε για ηγέτες, εκείνοι οφείλουν να δώσουν τα πάντα σε όσους τους χρειάζονται, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνουν κάποιες προσωπικές θυσίες. Από τη στιγμή που θα επωμιστούν αυτό το ρόλο, ωστόσο, συχνά πείθουν τον εαυτό τους ότι είναι αλάνθαστοι στις αποφάσεις τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76