Ιχθύες και Δυνατότητες

ζωδιο-ιχθυες

Ιχθύες και Δυνατότητες

Ιχθύες . Η φαντασία, η συμπόνια και η διαίσθηση που χαρακτηρίζουν τα άτομα αυτού του ζωδίου, τους δίνουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν και να βελτιώσουν τη ζωή των γύρω τους όσο κανένας άλλος.

Το πρόβλημα για τους Ιχθύες είναι να μάθουν πώς να αντλούν τα κρυμμένα αποθέματά τους, γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να τους παρασύρει η φαντασία ή το συναίσθημα.

Για πολλούς Ιχθύες η λύση αυτού του προβλήματος βρίσκεται σε μια καλλιτεχνική καριέρα που θα τους επιτρέψει να αφήσουν ελεύθερη την πλούσια φαντασία τους και θα δώσει διέξοδο στις συχνές διακυμάνσεις των αισθημάτων τους.

zodia-zvdia-22

Ιχθυες και Δυνατότητες

Μερικοί όμως βρίσκουν πως αυτό που τους δίνει τη μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι η μοναδική ικανότητά τους να καταλαβαίνουν και να συμμερίζονται τα αισθήματα των άλλων. Από τη στιγμή που ο Ιχθύς δεν ξεφεύγει από την πραγματικότητα, γίνεται τέλειος, συμπονετικός νοσοκόμος και θεραπευτής.

Αυτό που χρειάζονται πάνω από όλα οι Ιχθύες στην αναζήτηση της πλήρωσης είναι η υποστήριξη ενός πιο πρακτικού ζωδίου που θα τους προστατέψει από τη σκληρή πραγματικότητα του έξω κόσμου.

taro-zodia-76

Ιχθυες και Δυνατότητες

Αυτές οι ευαίσθητες ψυχές έχουν έντονη επαφή με τον εσωτερικό τους κόσμο, αλλά τους λείπει συχνά η αίσθηση του τι μπορεί ή δεν μπορεί να τους προσφέρει ο πραγματικός κόσμος. Έτσι και την αποκτήσουν, ίσως δεν υπάρχουν πια όρια για αυτούς. Τους Ιχθύες το μόνο που τους εμποδίζει είναι ο εαυτός τους.

Όταν οι άλλοι υποφέρουν, οι Ιχθύες νιώθουν το πόνο τους σαν να ήταν δικός τους. Αυτό τους κάνει τρομερά συμπονετικούς και κατάλληλους να ακούσουν και να λύσουν τα προβλήματα των άλλων, αν και συχνά κινδυνεύουν να εμπλακούν σοβαρά και οι ίδιοι σε αυτά, τουλάχιστον συναισθηματικά. Από τη στιγμή που θα μπορέσουν να προφυλαχτούν από αυτή την τάση γίνονται εξαίρετοι σύμβουλοι.

zwdia-zodia-astrologia-65