Ιχθύες και Φιλία

zwdia-pisces

Κοινοποίηση:

Ιχθύες  Φιλία

Είναι θαυμάσιοι και ενδιαφέροντες φίλοι, ευγενικοί, συμπονετικοί, κάνουν τα πάντα για τον άλλο. Αυτό σημαίνει ότι έχουν πολλούς φίλους και, συχνά, περισσότερες απαιτήσεις για χρόνο και ενέργεια που νιώθουν ότι δεν τους φτάνουν.

Κατά βάθος έχουν ανάγκη να νιώθουν ότι είναι απαραίτητοι, έτσι συνήθως δίνουν στους άλλους, ενώ κρύβουν τα δικά τους συναισθήματα.

Πολλές φορές, όμως, τους αρέσει να αποτραβιούνται για να μην ενοχλούν τους φίλους με τα δικά τους προβλήματα, επομένως τείνουν να μελαγχολούν μόνοι.

zodia-zvdia-22

Ιχθύες  Φιλία

Οι Ιχθύες έχουν μια ξεχωριστή ανάγκη για ελευθερία. Ποτέ δεν θα μπορέσετε να δέσετε κάποιον, γιατί πάντα έχουν την ικανότητα να ξεφεύγουν. Αυτό είναι μέρος της γοητείας τους και της πηγής έμπνευσης που προσφέρουν στους στενούς τους φίλους.

Ταιριάζουν: Πραγματικοί φίλοι για τους Ιχθύες είναι οι άνθρωποι που μπορούν να τους ξεμοναχιάσουν και να τους βοηθήσουν να μιλήσουν για τις ανησυχίες τους και αυτό ίσως το πετυχαίνουν τα άλλα ζώδια του Νερού.

Είναι πιθανόν με τα ζώδια της Φωτιάς να μη νιώσουν πολύ κοντά. Και ενώ με τα ζώδια της Γης μπορεί να τα καταφέρουν να ταιριάξουν, είναι δυνατό η πρακτικότητα και η ανικανότητα των ζωδίων αυτών να κατανοήσουν τα μπερδεμένα συναισθήματα, να τους απωθήσει.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ιχθύες  Φιλία

Κατορθώνουν να δημιουργήσουν μια καλή φιλία με τους Ζυγούς, που μοιράζονται τα καλλιτεχνικά τους ενδιαφέροντα, καθώς και με τους Υδροχόους, των οποίων η αποστασιοποίηση μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική.

Στους Ιχθείς αρέσουν οι φίλοι που μοιράζονται την αγάπη τους για την κουλτούρα, την ποίηση, τη μουσική, το μπαλέτο, τη φύση και το ύπαιθρο. Κάποιος που θα απολαύσει ένα απόγευμα σε μια γκαλερί έργων τέχνης ή θα ονειροπολήσει στην εξοχή, που του αρέσει η ζωγραφική, το διάβασμα, ή η ανταλλαγή ιδεών, είναι ο τέλειος σύντροφος για έναν Ιχθύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra