Ιχθύες και Φιλοδοξίες

Κοινοποίηση:

Ιχθύες  Φιλοδοξίες

Οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι, με καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία και συνήθως η επιτυχία σε έρχεται σε αυτούς τους τομείς.

Θεωρούν σημαντικότερο να δώσουν καλή παράσταση παρά να πάρουν αδρή αμοιβή –μόλο που απολαμβάνουν τον πλούτο όταν τον έχουν.

Είναι ένα ζώδιο με τρυφερότητα και ιδεαλισμό, που πάνω από όλα μετρά την καλλιτεχνική ολοκλήρωση. Ελάχιστοι Ιχθύες μπορούν να αντέξουν την αυστηρή πειθαρχία.

zodia-zvdia-22

Ιχθύες  Φιλοδοξίες

Οι περισσότεροι αποτραβιούνται στον κόσμο της φαντασίας γιατί δεν αντέχουν την πίεση να πετύχουν στον υλιστικό κόσμο μας.

Και όσοι πετυχαίνουν, χρειάζονται κάποιο χρόνο προσαρμογής στη νέα εμπειρία. Πολλοί Υδροχόοι αναπτύσσουν εξάρτηση από το ποτό ή τα ναρκωτικά αλλά οι πιο σώφρονες βρίσκουν εποικοδομητικότερη διέξοδο για τη φαντασία και την αισθαντικότητά τους.

Ωστόσο οι Ιχθυες έχουν την ικανότητα να χειρίζονται τους άλλους, που σε συνδυασμό με τον ιδεαλισμό τους, τους ωθεί να σταδιοδρομήσουν στην πολιτική ή την εκκλησία.

zwdia

Ιχθύες  Φιλοδοξίες

Λατρεύουν τις επισημότητες και τις τελετές που συνεπάγονται και τα δύο αυτά λειτουργήματα και αξιοποιούν στο έπακρο την ηθοποιία τους.
Πολλοί πετυχημένοι Ιχθυες παίζουν συνήθως το ρόλο που προσδοκούν από εκείνους οι άλλοι, ενώ διατηρούν μέσα τους τον αληθινό τους εαυτό.

Οι Ιχθυες αδιαφορούν για τα υλικά αγαθά και την επιτυχία, μόλο που τους αρέσει να ονειρεύονται μεγάλα κατορθώματα. Ωστόσο δε μετρούν την επιτυχία σε ατομική βάση, πράγμα που δεν πρέπει να μας εκπλήσσει γιατί είναι το ζώδιο της μυστικιστικής ενότητας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia