Ιχθύες και φλερτ

zwdia-nero

Κοινοποίηση:

Με τον εξωφρενικό Δία σαν παραδοσιακό κυβερνήτη στον οποίο προστέθηκε αργότερα και ο μυστικιστής Ποσειδώνας, οι Ιχθύες δε θα μπορούσαν παρά να είναι ρομαντικοί. Η ικανότητα του Νερού, του στοιχείου τους, να χαρίζει ωκεανούς αγάπης δεν τους κάνει απαραίτητα ανθρώπους που αγαπούν το φλερτ, αλλά μπορεί να δώσει στο φλερτ τους μια μαγική νότα ερωτισμού και ποίησης.
Όταν οι Ιχθύες βρίσκονται στα νερά τους μπορούν να είναι τρομερά θελκτικοί, αφού χρησιμοποιούν το γούστο και τη φαντασία τους για να θίξουν τις πιο ευαίσθητες χορδές. Προσεκτικά διαλεγμένες κάρτες με μηνύματα γεμάτα σημασία… τηλεφωνήματα βαριά από νοσταλγία και λαχτάρα… λουλούδια που φτάνουν ξαφνικά και αναπάντεχα, χειρονομίες που σίγουρα κάμπτουν κάθε αντίσταση.
Το πρόβλημα με του Ιχθύες είναι πως πολύ συχνά, κανείς –και λιγότερο από όλους οι ίδιοι –δεν ξέρει που βρίσκονται και που πηγαίνουν.
Είναι μοναδικοί στο να πείθουν τον εαυτό τους ότι βρήκαν το μοναδικό, αληθινό έρωτα και μερικές φορές η φανταστική εικόνα που σχηματίζουν για το άτομο το οποίο φλερτάρουν δεν έχει παρά ελάχιστη σχέση με την πραγματικότητα, αν έχει καθόλου. Τη στιγμή εκείνη  μπορεί να πιστεύουν με όλη τους την ψυχή αυτά που λένε. Όταν όμως ξεφουσκώσει το μπαλόνι –πράγμα που συμβαίνει συνήθως γρήγορα –οι Ιχθύες το βάζουν στα πόδια όσο πιο γρήγορα μπορούν και τρέχουν να βρουν το άπιαστο όνειρο.
Οι ερωτικές φαντασιώσεις –κάτι που δε λείπει από του Ιχθύες –μπορούν να προσφέρουν έξοχες απολαύσεις στους ίδιους αλλά και το αντικείμενο του φλερτ τους. Δυστυχώς τα όνειρά τους είναι συχνά αβάσιμα και δεν κρατάνε για πολύ. Έτσι οι ερωτικές περιπέτειες των Ιχθύων τελειώνουν συχνά με απογοήτευση για όλους.