Ιχθύες και Οικογένεια

Κοινοποίηση:

Ιχθύες  Οικογένεια

Οι Ιχθύες είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο και οι γονείς που ανήκουν σε αυτό ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους. Είναι ευαίσθητοι και γεμάτοι κατανόηση ως προς τις ανάγκες τους, αν το βλαστάρι τους βρίσκεται στο δικό τους μήκος κύματος.

Δυστυχώς, όμως, έχουν δυσκολίες στο να αντιληφθούν ότι τα παιδιά μπορεί να είναι διαφορετικά από εκείνους.

Ακόμη και όταν, τελικά, αναγνωρίσουν τις διαφορές, πιθανόν να εξακολουθήσουν να μεταχειρίζονται το παιδί μάλλον σαν ξένο, παρά σαν συγγενή, που βρίσκεται στους κόλπους της οικογένειας.

zodia-zvdia-22

Ιχθύες  Οικογένεια

Αν το παιδί είναι διανοητικός τύπος ή πρακτικό, και η αλληλεπίδρασή του με τον κόσμο γίνεται περισσότερο με το κεφάλι παρά με την καρδιά, τότε υπάρχει πολύ μικρή δυνατότητα επαφής με το γονιό που ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ωστόσο, ο Ιχθύς γονιός μπορεί να ανοίξει τις πόρτες σε μια μαγευτική χώρα των θαυμάτων στο παιδί που προσεγγίζει τον κόσμο με το δικό του τρόπο.

Οι Ιχθύες δυσκολεύονται πολύ με την πειθαρχία και την καθοδήγηση, έτσι τα πονηρά παιδιά μαθαίνουν γρήγορα να τους χειρίζονται προς όφελός τους.

taro-tarw

Ιχθύες  Οικογένεια

Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά ανθρώπων που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο μπορεί να κακομάθουν και να συνηθίσουν να γίνεται πάντα το δικό τους. Σαν γονείς, οι Ιχθύες παίζουν συχνά το μάρτυρα και η φράση, «μετά από όσα έκανα για σένα», μάλλον ειπώθηκε από Ιχθύ για πρώτη φορά.

Ο πατέρας Ιχθύς μπορεί να είναι γεμάτος υπεκφυγές, αλλά αν αφιερώσει αρκετή προσοχή στο παιδί του θα του εμφυσήσει βαθιά αγάπη για τη μουσική, την τέχνη και την ποίηση. Τα παραμύθια είναι ένας υπέροχος τρόπος για να διασκεδάσει η μητέρα Ιχθύς τα παιδιά της και να τα βοηθήσει να μοιραστούν τον πλούσιο κόσμο της φαντασίας στον οποίο ζει, ενώ ταυτόχρονα τους εισάγει σε καινούριες ιδέες.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11