Ιχθύες και παραψυχικές ικανότητες

strong woman

Ιχθύες και παραψυχικές ικανότητες

Οι Ιχθύες είναι ένα από τα πιο παραψυχικά σημεία του ζωδιακού. Λες και οι περισσότεροι Ιχθύες «πιάνουν» κάθε σκέψη και ανταποκρίνονται σε κάθε διάθεση και ατμόσφαιρα.

Ωστόσο, καθώς μεγαλώνουν, οι περισσότεροι μαθαίνουν να προστατεύονται από την υπερευαισθησία τους, συνειδητά ή ασυνείδητα, αποκλείοντας τους εαυτούς τους από τον έξω κόσμο.

Συχνά είναι διορατικοί από τη φύση τους. Εικόνες, εντυπώσεις και ήχοι έρχονται απρόσκλητοι σε αυτούς. Πολλοί είναι ικανοί να προβλέπουν γεγονότα μέσω των ζωηρών τους ονείρων στα οποία βλέπουν το μέλλον ή δέχονται πληροφορίες που τους βοηθούν.

zodia-zvdia-22

Ιχθύες και παραψυχικές ικανότητες

Φυσικά, τα οράματα είναι άμεσα για αυτούς, στον ύπνο ή σε εγρήγορση, και η ικανότητα να «ξεγλιστρούν» σε κάποιες καταστάσεις τους βοηθά να ανταποκρίνονται σε αυτά τα άπιαστα ερεθίσματα του νου τους.

‘Άλλες παραψυχικές τέχνες που οι Ιχθύες εκτιμούν ιδιαίτερα είναι οι «ήπιες» θεραπευτικές μέθοδοι όπως οι Ανθοθεραπείες του Μπαχ και η χρωματοθεραπεία. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό κυβερνούν τα πόδια, επομένως η ρεφλεξολογία ανήκει στο ζώδιό τους. Μπορεί να είναι εξαιρετικοί στην τεϊομαντεία, καφεμαντεία, τις κηλίδες μελανιού ή την κρυσταλλομαντεία. Αλλά στην πραγματικότητα δε χρειάζονται αυτά τα μέσα, γιατί οι Ιχθύες συχνά διαισθάνονται το μέλλον και το χαρακτήρα του ατόμου χωρίς τη χρήση κανενός αντικειμένου.

taro-zodia-76

Ιχθύες και παραψυχικές ικανότητες

Η ευαισθησία των Ιχθύων τους προκαλεί κούραση και συναισθηματική κατάπτωση. Χρειάζεται να μάθουν τον τρόπο να απομακρύνουν τις δονήσεις που έχουν την τάση να αγκιστρώνονται πάνω τους. Ένα ζεστό ντους ή μπάνιο μετά τη συναναστροφή τους με κόσμο ή μετά από μια βαριά ατμόσφαιρα έχει αποδειχθεί πολύ βοηθητικό και χαλαρωτικό.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65