Ιχθύες και Πάθος

ωροσκοπιο-2015-taro

Κοινοποίηση:

Ιχθύες Πάθος

Χάρη στο στοιχείο του Νερού, στο οποίο ανήκουν, οι Ιχθυες είναι ένα πολύ συναισθηματικό ζώδιο.

Αλλά, καθώς είναι επίσης και Μεταβλητό ζώδιο, τα αισθήματά τους τείνουν να φουντώνουν και να σβήνουν με τόση ταχύτητα που είναι δύσκολο να περιγραφούν σαν άνθρωποι με πάθος.

Τα συναισθήματά τους είναι τόσο ευμετάβλητα, ασταθή και ρευστά που είναι μάλλον αδύνατο να καταλήξουν σε έντονο πάθος. Έτσι, πολλοί Ιχθύες μοιάζουν να περνούν «ακροπατώντας» από τη ζωή. Χωρίς καμία αληθινή φιλοδοξία, χωρίς κανένα σκοπό, εκτός αν συμβεί να τους επηρεάσουν άλλοι, πιο ισχυροί παράγοντες στο Ωροσκόπιο.

zodia-zvdia-22

Ιχθύες Πάθος

Η λογική και τα επιχειρήματα αφήνουν αδιάφορους τους Ιχθυες, οι οποίοι σπάνια ενδιαφέρονται για πρακτικά ή υλικά θέματα. Συνήθως, συγκινούνται περισσότερο με ό,τι μπορεί να αγγίξει την καρδιά τους ή να κεντρίσει τη φαντασία τους, όπως ένα εγκαταλελειμμένο παιδάκι ή ένα πληγωμένο ζώο.

Η ποίηση, η λογοτεχνία, η μουσική, η ζωγραφική, ο χορός, ο κινηματογράφος, το θέατρο, όλες αυτές οι τέχνες συναρπάζουν τους Ιχθυες. Οι οποίοι εκφράζουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες σε έναν ή περισσότερους από αυτούς τους τομείς. Ακόμα, οι Ιχθύες έχουν ισχυρή διαίσθηση και συχνά πιάνουν μηνύματα και διαθέσεις στην ατμόσφαιρα που οι άλλοι γύρω τους ούτε καν υποψιάζονται.

taro-zodia-76

Ιχθύες Πάθος

Καθώς έχουν έντονες πνευματικές ανησυχίες, συναρπάζονται συχνά από διάφορες θρησκείες, όχι απαραίτητα ορθόδοξου τύπου.
Οι Ιχθύες αγαπούν τις δραστηριότητες που τους επιτρέπουν να εκφραστούν καλλιτεχνικά και να ταξιδέψουν στον κόσμο της φαντασίας τους.

Έτσι, η σκηνή του θεάτρου προσελκύει πολλούς νέους Ιχθύες, οι οποίοι απολαμβάνουν ιδιαίτερα την αίσθηση πως «χάνονται μέσα στο πετσί του ρόλου τους». Καθώς μάλιστα έχουν ισχυρή διαίσθηση και είναι πολύ ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων, θεωρούνται συχνά «γεννημένοι ηθοποιοί».

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75