Ιχθύες και Περιουσία

Κοινοποίηση:

Ιχθύες Περιουσία

Οι ποιητικοί και πνευματικοί Ιχθύες έχουν τόσο πλούτο φαντασίας και αισθημάτων ώστε μοιάζουν να είναι εντελώς αδιάφοροι προς τα υλικά αγαθά.

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο έχουν μια αόριστη και βολική προσωπικότητα που επηρεάζει και τη στάση τους απέναντι στην ιδιοκτησία.

Το μοναδικό πράγμα που εκτιμούν ιδιαίτερα είναι το σπίτι τους –όχι επειδή αντιπροσωπεύει τον υλικό πλούτο αλλά επειδή αποτελεί ασφαλές καταφύγιο που τους προστατεύει από το θόρυβο και την πολυκοσμία.

zodia-zvdia-22

Ιχθυες Περιουσία

Τέτοιοι άνθρωποι δεν αγαπούν τίποτα περισσότερο από το να μένουν μόνοι με τις σκέψεις τους και συχνά χρησιμοποιούν τη μουσική για να δραστηριοποιήσουν το μυαλό τους. Είναι περιττό να πούμε ότι δεν παίζει ρόλο η ποιότητα του στερεοφωνικού τους, παρόλο που αν οι Ιχθύες παίζουν κάποιο όργανο αυτό θα συγκαταλέγεται στα πολυτιμότερα αποκτήματά τους.

Σαν το άλλο ζώδιο του Νερού, τον Καρκίνο, οι Ιχθύες συσσωρεύουν συχνά μια τεράστια και ετερόκλητη συλλογή αντικειμένων πολλά από τα οποία φαίνεται να έχουν ελάχιστη ή και μηδενική αξία. Παρόλα αυτά, πράγματα που άλλα πιο υλιστικά ζώδια απορρίπτουν σαν «σκουπίδια», μικρά δώρα, κομψοτεχνήματα και παλιές κάρτες γενεθλίων –θα έχουν επιλεγεί από τους Ιχθύες με βάση την καλλιτεχνική τους αξία ή τη συναισθηματική τους σπουδαιότητα.

taro-tarw

Ιχθυες Περιουσία

Ο χωρισμός από αυτά είναι κάτι το αδιανόητο. Η απώλεια αυτών των αντικειμένων μπορεί να τους ραγίσει την καρδιά.

Οι Ιχθύες προτιμούν να αφήνουν τα γεγονότα, την ιδιοκτησία και το χρήμα να «ρέουν» σαν ποτάμι μέσα από τη ζωή τους παρά να προσπαθούν να κρατηθούν από αυτά.

Είναι επίσης πολύ ευγενικοί και γενναιόδωροι με τους άλλους, έχουν μια έμφυτη επιθυμία να μοιράζονται αυτά που έχουν, και συνήθως αφήνουν για αύριο αυτό που έχουν να κάνουν σήμερα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76