Ιχθύες και Προβλήματα

zwdia-ζωδια-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Ιχθύες Προβλήματα

Οι Ιχθύες φαίνονται συχνά περικυκλωμένοι από προβλήματα και παραπονιούνται με τις ώρες για το σκληρό τρόπο με τον οποίο τους φέρεται η ζωή.

Η αλήθεια όμως είναι πως πολλές από αυτές τις δυσκολίες δεν είναι πραγματικά δικές τους.

Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, ο συναισθηματικός Ιχθείς έχει τη συνήθεια να ενστερνίζεται τα προβλήματα των άλλων τόσο πολύ που τελικά να τα θεωρεί δικά του.

zodia-zvdia-22

Ιχθύες Προβλήματα

Για αυτό φταίει η ευαίσθητη, τρυφερή φύση του Ιχθύ που νιώθει τον πόνο –ιδιαίτερα το συναισθηματικό –όπου και αν το βρει. Οι Ιχθύες έχουν επίσης την τάση να πέφτουν θύματα των γκρινιάρηδων και των παραπονιάρηδων της ζωής –ατόμων που χαίρονται όταν βρίσκουν ένα συμπονετικό ακροατή αλλά που μετά τον εκμεταλλεύονται με τον πιο ασυνείδητο τρόπο.

Μια άλλη πηγή προβλημάτων για τους Ιχθύες είναι ο πλανήτης κυβερνήτης τους, ο Ποσειδώνας, πλανήτης της ψευδαίσθησης και των μετατοπιζόμενων συνόρων. Συχνά αυτά τα ονειροπόλα άτομα συγχέουν την πραγματικότητα με τις φαντασιώσεις τους. Με αποτέλεσμα να μη βάζουν όρια στον εαυτό τους και μετά να απογοητεύονται όταν τα όνειρά τους  δεν πραγματοποιούνται.

zodia-zvdia-yy

Ιχθύες Προβλήματα

Έτσι, οι Ιχθύες μπορούν να μπερδευτούν όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Μπορεί να ζητήσουν και να πάρουν τόσες πολλές συμβουλές που στο τέλος να μην ξέρουν  που να στραφούν. Η λύση είναι να πάρουν μια βαθιά ανάσα και να ακολουθήσουν το ένστικτό τους που συνήθως δεν κάνει λάθος.

Τα προβλήματα εντείνουν ακόμα περισσότερο την έμφυτη τάση για φυγή του Ιχθύ. Οταν αντιμετωπίζει κάτι που δεν του αρέσει, η αυθόρμητη αντίδρασή του είναι να το σκάσει από την πίσω πόρτα. Αυτό που πρέπει να μάθει είναι πως έτσι παίρνει μαζί του τα προβλήματα. Μόνο αν γυρίσει και τα αντιμετωπίσει θα μπορέσει να τα λύσει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra