Ιχθύες και σεξ

Κοινοποίηση:

Ιχθύες

Ο ερωτικός σύντροφος των Ιχθύων μπορεί να νιώθει ότι η σχέση τους εκπληρώνει κάθε ανάγκη του.

Οι Ιχθύες είναι ποιητικοί και ρομαντικοί εραστές, βαθιά διαισθητικοί και κατανοούν την κάθε επιθυμία του συντρόφου τους.

Το μεγαλύτερο κέρδος των Ιχθύων από μια σχέση είναι η συγχώνευση τους με μια άλλη ανθρώπινη ύπαρξη, στα επίπεδα του νου και του σώματος.

zodia-zvdia-22

Ιχθυες

Είναι το πιο ρευστό από τα ζώδια του Νερού και τα άτομα που ανήκουν σ’ αυτό χρειάζονται ένα σύντροφο για να διοχετεύσουν τις έντονες συναισθηματικές τους επιθυμίες. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να εμπλακούν συναισθηματικά τόσο πολύ με το σύντροφό τους που συμβαίνουν μέσα στο ίδιο τους το κεφάλι. Αυτό μπορεί να φέρει το σύντροφό τους σε μια κατάσταση απορίας για το τι ακριβώς ήθελε ο ονειροπόλος Ιχθύς.

Επειδή οι Ιχθύες συνήθως δεν είναι καθόλου υλιστές, έχουν συχνά την τάση να επιλέγουν λάθος συντρόφους. Συναντούν κάποιον που μοιάζει να έχει μια μικρή ατυχία και να χρειάζεται φροντίδα και σαν οι «καλοί Σαμαρείτες» του ζωδιακού, μπλέκονται πιστεύοντας πραγματικά ότι μπορούν να βοηθήσουν, όποιο και αν είναι το πρόβλημά του.

zwdia-taro-astra

Ιχθυες

Δυστυχώς όμως για τους Ιχθύες, μπορεί να ξεκινήσουν σαν σωτήρες και να καταλήξουν θύματα.
Στην αγάπη οι Ιχθύες χάνονται τελείως μέσα στο δικό τους ονειρικό κόσμο. Συχνά θεωρούν την αγάπη και το σεξ σαν ένα και το αυτό πράγμα, γεγονός που μπορεί να κάνει τα όνειρά τους να γίνουν εφιάλτες αν ανακαλύψουν ότι ο «τέλειος» σύντροφός τους δεν είναι ό,τι νόμιζαν στην αρχή αλλά στην πραγματικότητα έχει ένα σύνολο απωθητικών ελαττωμάτων και ενοχλητικών συνηθειών.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος

zwdia