Ιχθύες και Σχέσεις

ζωδιο-ιχθυες

Κοινοποίηση:

Οι Ιχθύες με την τρυφερή καρδιά, την ανεπτυγμένη φαντασία και τη ροπή προς το ρομαντισμό, έχουν την τάση να εμπλέκονται σε αισθηματικές περιπέτειες χωρίς καλά καλά να το καταλαβαίνουν. Συμβαίνει, δηλαδή, πάρα πολλές φορές η σχέση να είναι αποτέλεσμα της συμπόνιας που νιώθουν για κάποιον ο οποίος  έχει την ανάγκη τους. Αρχίζουν από τη συμπόνια και τα ερωτικά αισθήματα αναπτύσσονται αργότερα. Συχνά, όμως, τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο νιώθουν την ανάγκη να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας για να βρεθούν σε ένα κόσμο ρόδινο και φεγγαροφωτισμένο, τον κόσμο ενός ονειρεμένου έρωτα, όπως θέλουν να πιστεύουν, ιδιαίτερα αν η υπάρχουσα σχέση δεν τους ικανοποιεί.
Όταν οι Ιχθύες δημιουργήσουν ένα καινούριο ειδύλλιο έχουν την τάση να βλέπουν μόνο αυτά που θέλουν και να χώνουν το κεφάλι στην άμμο μόλις εμφανιστούν τα πρώτα δυσάρεστα σημάδια. Παρ’ όλη την τρυφερή καρδιά τους, οι Ιχθύες δυσκολεύονται, πολλές φορές, να παραδεχτούν πως μπορεί να πληγώνουν τους αγαπημένους τους με τις πράξεις τους, στην αρχή μάλιστα καταφέρνουν να πείθουν και τους εαυτούς τους πως το ειδύλλιο δεν υπάρχει καν. Όσο πηγαίνουν όλα καλά με την καινούρια τους αγάπη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ζώντας συνεχώς  στο μήνα του μέλιτος αλλά όταν ανακαλύψουν πως τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα είχαν ονειρευτεί οι Ιχθείς πέφτουν σε βαθιά απογοήτευση.
Η τέλεια ερωτική σχέση για τους Ιχθύες πρέπει να έχει όλα τα στοιχεία μιας ρομαντικής νουβέλας, να ξεκινάει από ένα κεραυνοβόλο έρωτα τον οποίο θα ακολουθούν κρυφές συναντήσεις και γράμματα. Η σχέση αυτή μπορεί είτε να συνεχιστεί και να έχει «ευτυχισμένο τέλος», είτε να τελειώσει  γρήγορα, αν μια σύντομη περιπέτεια.