Ιχθύες και Τύχη

Κοινοποίηση:

Ιχθύες Τύχη

Οι Ιχθύες έχουν μια μυστική εσωτερική πεποίθηση πως είναι τυχεροί, ακόμα και αν τα γεγονότα αποδείξουν το αντίθετο.

Είναι παράξενο το γεγονός ότι μια «απονομή χάρης» την τελευταία στιγμή τους βγάζει από τις δυσκολίες, μερικές φορές σαν από θαύμα.

Έτσι ίσως επιβεβαιώνεται πραγματικά η πίστη τους αυτή και δίκαια πιστεύουν σε τόσες προλήψεις.
Μερικοί Ιχθύες θα προσπαθήσουν ακόμα και να παζαρέψουν με το πεπρωμένο τους ή θα επιστρέψουν στις παιδικές τους πεποιθήσεις για να χαλαρώσουν τα νεύρα τους όταν βρίσκονται σε ιδιαίτερα ανησυχητικές καταστάσεις.

zodia-zvdia-22

Ιχθύες Τύχη

Πολλοί κάνουν απλές μαγικές τελετές, πιθανόν δικής τους επινόησης, για να εξασφαλίσουν την τύχη. Η βαθιά τους πίστη στις υπερφυσικές δυνάμεις τους βοηθά να νιώθουν άνετα και να πιστεύουν ότι όλα είναι κατορθωτά.

Συχνά συμπάσχουν έντονα με τους χαμένους και τα άτομα που τα εγκατέλειψε η τύχη τους. Αυτό σημαίνει ότι έχουν την τάση  να αντικατοπτρίζουν τη συμπεριφορά εκείνων των ανθρώπων και σχεδόν να κληρονομούν την ίδια μιζέρια, φτάνοντας μέχρι του σημείου να παίζουν το ρόλο του θύματος.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ιχθύες Τύχη

Οι περισσότερο ονειροπόλοι Ιχθύες μπορεί να γίνουν απελπισμένοι παίκτες ψάχνοντας να βρουν το άπιαστο όνειρο και κυνηγώντας συνέχεια στη ζωή τους το μεγάλο τους όραμα. Ωστόσο, η πλειοψηφία μαθαίνει να διαχωρίζει την ιδεαλιστική τάση από τις πρακτικές απαιτήσεις.

Είναι το πιο διαισθητικό ζώδιο. Οι Ιχθύες συχνά πετυχαίνουν, αν θελήσουν να  φλερτάρουν με την τύχη. Η χαρά του παιχνιδιού είναι πολύ αναζωογονητική για αυτούς και δε φαίνεται να ενδιαφέρονται αν θα χάσουν ή θα κερδίσουν. Οι εμπνευσμένες υποθέσεις τους συχνά αποδίδουν, καθώς στοιχηματίζουν σε κάτι που οι άλλοι αποφεύγουν ακόμη και στα όνειρά τους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera