Ιχθύες και Χιούμορ

zwdia

Κοινοποίηση:

Ιχθύες Χιούμορ

Οι ευαίσθητοι Ιχθύες περιγράφονται σαν ρομαντικοί, ποιητές και ονειροπόλοι. Επομένως η ρευστή αίσθηση τους στο χιούμορ είναι συχνά εκλεπτυσμένη, αν όχι σουρεαλιστική.

Καθώς οι Ιχθείς συνήθως είναι πολύ οπτικοί τύποι, τους έλκει η βουβή κωμωδία. Τους αρέσουν επίσης οι αλλόκοτες φωτογραφίες, τα λεπτά ανέκδοτα και τα οπτικά παιχνίδια οποιουδήποτε είδους.

Οι καλλιτέχνες Ιχθύες παρουσιάζουν αξιοσημείωτο ταλέντο στο σατιρικό σκίτσο, το οποίο δεν είναι ποτέ προχειροφτιαγμένο. Αντίθετα πρόκειται για όμορφα, προσεκτικά κατασκευασμένα έργα.

zodia-zvdia-22

Ιχθύες Χιούμορ

Το χιούμορ τους εύκολα διαβαίνει τη λεπτή γραμμή που χωρίζει τη θλίψη από τη χαρά. Από ότι λένε οι επιστήμονες το γέλιο είναι πολύ κοντά στα δάκρυα, και από όλα τα σημεία του ζωδιακού οι Ιχθύες είναι πιο κοντά στο να γεφυρώνουν αυτό το χάσμα. Η κλασική εικόνα του κλόουν που γελά πίσω από τα δάκρυά του είναι η πιο ταιριαστή για τα άτομα αυτού του ζωδίου.

Οι αστείες ταινίες με ένα απρόσμενα λυπηρό τέλος, ή τα περίτεχνα σενάρια, με το σοβαρό μήνυμα κάτω από τη χιουμοριστική τους επιφάνεια, έχουν και τα δύο την πινελιά των Ιχθύων. Σαν εξαιρετικά συναισθηματικό ζώδιο, συνήθως είναι ανίκανοι να καταπιέσουν τα συναισθήματά τους, έτσι στρέφονται στο χιούμορ για να αντιμετωπίσουν οδυνηρές στιγμές και διαθέσεις.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ιχθύες Χιούμορ

Μπορεί να αποδειχθούν ικανοί ηθοποιοί και καλυμμένοι κάτω από μια μεταφορική προσωπίδα να διασκεδάζουν τους πάντες με μια πνευματώδη ιστορία ή διακωμωδώντας τον εαυτό τους.
Πολλοί Ιχθύες έχουν το ταλέντο να δημιουργούν ψευδαισθήσεις. Όταν νιώθουν δυστυχισμένοι, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χιούμορ σαν ένα φράγμα, ώστε να κρατήσουν τον κόσμο απ’ έξω.

Αυτοί οι προικισμένοι κλόουν έχουν την ικανότητα να πείθουν τους πάντες εκτός από τους πιο οξυδερκείς φίλους. Μπορούν ακόμα να πείσουν και τον εαυτό τους για λίγο, αλλά αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα έντονά τους συναισθήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera