Ιχθύες και Χρήμα

Κοινοποίηση:

Ιχθύες  Χρήμα

Είναι δύσκολο να καθορίσει κανείς τη στάση του ζωδίου των Ιχθύων απέναντι στο χρήμα, μια που και οι ίδιοι πολλές φορές νιώθουν μεγάλη σύγχυση σε οικονομικά θέματα.

Κι αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή δε θέλουν ή δεν μπορούν να κατανοήσουν κάποια βασικά στοιχεία όπως ο χρόνος και ο χώρος, ή το «δικό μου» και το «δικό σου», που νιώθουν ότι τους περιορίζουν.

Τα πάντα για αυτούς είναι σχετικά. Και παρ’όλο που μπορεί  το χρήμα ή η δύναμη να ξυπνήσουν τη φιλοδοξία τους ουσιαστικά ποτέ δεν παραδίδονται στ’ αλήθεια στην απληστία.

zodia-zvdia-22

Ιχθύες  Χρήμα

Κατά βάθος, το χρήμα έχει αξία μόνο αν εκπληρώνει κάποια φαντασίωσή τους, κάποιο κρυμμένο τους όνειρο.

Απ’την άλλη μεριά, η φαντασία των Ιχθύων είναι απεριόριστη και αν αφεθεί ελεύθερη, τα πάντα είναι πιθανά και δυνατά γι’αυτούς. Μάλιστα οι Ιχθύες είναι πονηροί και πολύ καπάτσοι όταν αποφασίσουν να κερδίσουν χρήματα.

Ωστόσο, συνήθως τα λεφτά είναι απλώς αποτέλεσμα κάποιας άλλης δραστηριότητας και τα ξοδεύουν με αξιοθαύμαστη ανεμελιά. Η φήμη που έχουν οι Ιχθύες ότι είναι ανίκανοι να χειριστούν σωστά τα χρήματά τους, πιθανότατα οφείλεται σ’αυτή την ανεμελιά τους.

zwdia-fotia

Ιχθύες  Χρήμα

Και όταν αφεθούν να εξαπατηθούν από κάποιον, αυτό δεν οφείλεται συνήθως σε αφέλεια αλλά στην πεποίθησή τους ότι δεν έχει και μεγάλη σημασία. Οι Ιχθύες μπορεί να χάσουν τα χρήματα, αλλά κανείς δεν μπορεί να τους κλέψει τα όνειρά τους.

Οι Ιχθείς ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τα προβλήματα των άλλων και τα δικά τους οικονομικά προβλήματα τους φαίνονται συνήθως ασήμαντα. Παρ’όλο που μπορεί στην πραγματικότητα να κρύβουν πολλούς κινδύνους. «Πετάω» φωνάζει όλος ενθουσιασμό ο Ιχθύς, αλλά τα οικονομικά του μερικές φορές παίρνουν  την κάτω βόλτα, συχνά με καταστροφικά αποτελέσματα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65