Ιχθύες και Υγεία

Κοινοποίηση:

Ιχθύες  Υγεία

Η ευαισθησία των Ιχθύων είναι τόση υψηλή, που λειτουργεί σαν στυπόχαρτο.  Όταν περιποιούνται ασθενή για παράδειγμα, είναι ικανοί να αισθανθούν τα συμπτώματα που παρουσιάζει.

Πραγματικά, δυσκολεύονται να ορίσουν τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία.

Σε δύσκολες περιστάσεις, ειδικά στις σχέσεις τους, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια τάση φυγής από την πραγματικότητα, με το ποτό ή τα ναρκωτικά, που τα χρησιμοποιούν  σαν μέσο απόδρασης.

zodia-zvdia-22

Ιχθύες  Υγεία

Εκτός  από τους προφανείς κινδύνους για την υγεία, το να τρέπονται με τέτοιο τρόπο σε φυγή μπορεί να τους προκαλέσει κρίση ταυτότητας και να οδηγήσει σε βαθιά κατάθλιψη. Με τέτοια τάση για εξάρτηση, οι Ιχθείς θα πρέπει να αποφεύγουν τα παυσίπονα και τα ηρεμιστικά, χρησιμοποιώντας όποτε είναι δυνατό αντί για αυτά φυσικά θεραπευτικά μέσα.

Το σχήμα αυτού του ζωδίου παριστάνει δύο ψάρια που κολυμπούν προς αντίθετες κατευθύνσεις. Οι Ιχθείς μπορούν να είναι τόσο παράξενοι ώστε όλη την ενέργειά τους να την καταναλώνουν στα σχέδια που ονειρεύονται και στο τέλος απλά να μην ξέρουν ποια κατεύθυνση ακολουθούν.

zwdia-taro-astra

Ιχθύες  Υγεία

Το ζώδιο των Ιχθύων κυβερνά τα πόδια και συχνά οι Ιχθείς χρειάζεται να προσγειωθούν και να νιώσουν τον εαυτό τους μέσα στο σώμα τους. Το μασάζ θα ήταν κατάλληλο, αλλά μια πιο ταιριαστή μέθοδος είναι η ρεφλεξολογία που εφαρμόζεται στα πόδια.

Τα πόδια και τα δάχτυλα τον ποδιών των Ιχθύων τους δημιουργούν περισσότερη αγωνία. Αυτό δεν είναι παράξενο αφού τα πόδια είναι που κρατάνε αυτό το ιδιότροπο ζώδιο δεμένο στη γη. Μπορεί να βρουν θεραπευτικό το να «νιώθουν τη γη» κάτω από τα πόδια τους περπατώντας περιστασιακά ξυπόλυτοι, ή να χρησιμοποιούν μασάζ και ρεφλεξολογία για να ανακουφιστούν από την κούραση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia