Ιχθύες και ινδάλματα

Ιχθύες και ινδάλματα

Οι ήρωες των Ιχθύων αντιπροσωπεύουν τα υψηλά ιδανικά αυτού του ζωδίου. Η φαντασία τους είναι τόσο ζωηρή, που ζουν χαμένοι σε ένα δικό τους κόσμο.

Έχουν την ικανότητα να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Ρεξ Χάρισον είναι τυπικά δείγματα της δραματικής ικανότητας των Ιχθύων.

Αλλά οι καλλιτεχνικές τάσεις τους επεκτείνονται και στις υπόλοιπες τέχνες.

zodia-zvdia-22

Ιχθύες και ινδάλματα

Η ρομαντική ποιήτρια Ελίζαμπεθ Μπάρετ Μπράουνινγκ και ο συνθέτης Φρειδερίκος Σοπέν, εκφράζουν τη καλλιτεχνική φύση των Ιχθύων. Επιπλέον, από τη στιγμή που θα ξυπνήσει η φαντασία ενός Ιχθύ, τα πάντα είναι δυνατά –ο Τζορτζ Ουάσιγκτον και ο Αλβέρτος Αϊνστάιν ανήκαν και οι δύο στο ζώδιο των ψαριών.

Κυβερνήτης των Ιχθύων είναι ο Ποσειδώνας –ο πλανήτης που γκρεμίζει τα τείχη ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα. Καθώς είναι υπερευαίσθητοι, παρασύρονται από δήθεν πνευματικούς ηγέτες που υπόσχονται πολλά αλλά τελικά κάνουν λίγα. Ενδέχεται να μπουν στον πειρασμό να δραπετεύσουν από τη πραγματικότητα με τη βοήθεια ναρκωτικών ή αλκοόλ, παρόλο που ο έξυπνος Ιχθύς γνωρίζει καλά αυτούς τους κινδύνους και φροντίζει να έχει καλά πρότυπα συμπεριφοράς.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ιχθύες και ινδάλματα

Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας στο γενέθλιο χάρτη τους, δείχνουν ποια κατεύθυνση πρέπει να διαλέξουν, ενώ αν οι δυο πλανήτες σχηματίζουν ευνοϊκή όψη μεταξύ τους, υπάρχουν πιθανότητες να πραγματοποιηθούν τα όνειρα των Ιχθύων.

Οι Ιχθύες που επιζητούν τη φήμη πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί μπορεί εύκολα να εξαπατηθούν από προσφορές που στο τέλος θα τους απογοητεύσουν. Συχνά, ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουν είναι να αναπτύξουν την έμφυτη ευαισθησία τους, βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη. Το έργο της Μητέρας Τερέζας αποδεικνύει ότι ο ιδεαλισμός μπορεί να έχει πρακτικά αποτελέσματα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw