5 Σημάδια πως ο καλοκαιρινός σου έρωτας είναι ο έρωτας της ζωής σου

zwdia-diakopes

Κοινοποίηση:

 

 1.    Όταν είστε μαζί νιώθετε άνετα

Κάθε σχέση είναι διαφορετική. Κανένα από αυτά τα σημάδια δεν σημαίνουν 100% πως αυτή η σχέση θα καταλήξει σε μακροχρόνιο δεσμό. Στη πραγματικότητα, κανείς δεν ξέρει στα σίγουρα αν αυτή η σχέση θα κρατήσει ένα καλοκαίρι, ένα χρόνο ή δέκα χρόνια.

 

 

Αλλά αν νιώθετε άνετα μαζί του, ίσως σημαίνει πως φαίνεται μία μακροχρόνια σχέση στον ορίζοντα. Νιώθετε πως τα πράγματα είναι απολύτως ξεκάθαρα μεταξύ σας; Μπορείτε να είστε ο πραγματικός εαυτός σας όταν είστε μαζί;

zodia-zvdia-22

 

 

Συνήθως υπάρχει ένα άβολο συναίσθημα όταν αρχίζουμε να γνωρίζουμε κάποιον. Υπάρχει ένα σημείο, όμως, όπου τα πάντα σταματούν και συνειδητοποιούμε πως νιώθουμε εντελώς άνετα μαζί του.

 

 

 2.  Αρέσετε πραγματικά ο ένας στον άλλον και απολαμβάνετε τη παρέα μεταξύ σας

Ενώ μερικά ζευγάρια ευημερούν όταν πειράζουν ο ένας τον άλλον ή όταν τσακώνονται με πάθος, κάτω από όλα αυτά υπάρχει μία κοινή απόλαυση που κάνει αυτές τις σχέσεις να διαρκούν. Η έξαψη του πόθου είναι υπέροχο συναίσθημα, αλλά όταν σου αρέσει πραγματικά κάποιος, αυτό είναι σημάδι πως τα πράγματα μπορούν να αναπτυχθούν περισσότερο. Δεν είναι πάντα δεδομένο πως δύο άνθρωποι που ζουν μία «περιπετειούλα» αρέσουν πραγματικά ο ένας στον άλλον. Προσέξτε τα συναισθήματά σας και αφήστε τα να σας καθοδηγήσουν.

zwdia-66

 

3.  Υπάρχει οικειότητα ακόμα και όταν δεν είστε σοβαροί μεταξύ σας

Αμέτρητα ζευγάρια σε μακροχρόνιες σχέσεις υποστηρίζουν πόσο οικεία ένιωσαν σχεδόν μετά τη γνωριμία τους. Θυμούνται μία συγκεκριμένη άνεση και μία άμεση συμπάθεια. Ακόμα και αν μόλις γνωριστήκατε, μία οικειότητα είναι εμφανής, και τη νιώθετε και οι δύο. Παρατηρήστε αν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο δέσιμο που δεν έχετε ξανανιώσει με κάποιον άλλον.

 

 

4.  Οι πράξεις μιλούν δυνατά

Είναι οι μικρές χειρονομίες και πράξεις που μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις. Αν το συγκεκριμένο άτομο κάνει τη προσπάθεια να φανεί στοργικός και ρομαντικός, ίσως είναι ένα σημάδι πως δημιουργείται μία σχέση. Αν συνειδητοποιήσετε πως θυμάστε τι καφέ τρώει ή το αγαπημένο του φαγητό, ή παιδευτείτε να διοργανώσετε για αυτόν μία καταπληκτική βραδιά, αυτό σημαίνει πως βλέπετε στο πρόσωπό του κάτι παραπάνω από μία περιπέτεια.

 

 zwdia shmera

5.  Μπορείτε να φανταστείτε το μέλλον σας μαζί του

Παρά τη συμφωνία σας πως αυτό που έχετε θα τελειώσει όταν περάσει το καλοκαίρι, ίσως σκέφτεστε το μέλλον με αυτό το άτομο χωρίς να το θέλετε. Ίσως εκείνος χωρίς να το θέλει ανέφερε κάποιο μελλοντικό γεγονός που θα ήθελε παραστεί μαζί σας, όπως για παράδειγμα μια συναυλία του Οκτωβρίου. Είτε είναι όνειρο για το μακρινό μέλλον, είτε για το πιο άμεσο, αν συζητάτε να το περάσετε μαζί, αυτό είναι σίγουρα ένα σημάδι πως έχετε κάτι παραπάνω μεταξύ σας.

 

 

Θα σας συμβούλευα να κρατήσετε την επικοινωνία σας σε επίπεδο ειλικρίνειας και να μιλάτε ανοιχτά για αυτά που θέλετε χωρίς να απαιτείτε. Ακόμα και αν συμφωνήσατε να κάνετε κάτι περιστασιακό, αν σε κάποιο σημείο συνειδητοποιήσετε πως θέλετε κάτι παραπάνω, βρείτε ένα τρόπο για να καταλάβετε αν θέλει και ο άλλος το ίδιο. Δεν χρειάζεται να δηλώσετε πως είναι το άλλο σας μισό, ρισκάροντας να τον τρομάξετε και να απομακρυνθεί. Απλά να είστε ειλικρινείς για το πόσο απολαμβάνετε τη παρέα του και να τον ρωτήσετε αν ενδιαφέρεται να δημιουργήσει κάτι σταθερότερο μαζί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love