Καρκινος και Γαμος

Κοινοποίηση:

Οι Καρκίνοι εκτιμούν πολύ το γάμο και συχνά παντρεύονται σε νεαρή ηλικία. Το σπίτι και τα παιδιά είναι ουσιώδη για αυτούς και ικανοποιούν την επιθυμία τους για πλήρωση και ευημερία. Αναλαμβάνουν τις υποχρεώσεις του γάμου με μεγάλη προθυμία και για ολόκληρη τη ζωή τους.

 
Ωστόσο υπάρχει μια αξιοσημείωτη διαφορά ανάμεσα στον τρόπο που ο κύριος και η κυρία Καρκίνος προσεγγίζουν το γάμο. Ο θηλυκός κάβουρας ενδιαφέρεται να φτιάξει σπιτικό. Το  να μένει σπίτι και να μαγειρεύει για την οικογένεια είναι η «καριέρα» που προτιμά, ακόμα και αν είναι εργαζόμενη. Το στοιχείο αυτό μαζί με τη συχνά υπερπροστατευτική της  συμπεριφορά πιθανόν να κάνει τον άντρα της να νιώθει ότι αφιερώνει πολύ χρόνο στο σπίτι και στα παιδιά και όχι αρκετό σε εκείνον.

 
Από την άλλη πλευρά, ο άντρας Καρκίνος είναι αρκετά φιλόδοξος και θα αφιερώσει πολύ χρόνο και ενέργεια στην καριέρα του, παρ’ όλο που θα αισθάνεται ευτυχισμένος όταν γυρίζει σπίτι στο τέλος της ημέρας, γιατί εκεί νιώθει πιο άνετα από οπουδήποτε αλλού. Η σύζυγός του, ωστόσο, μπορεί να πιστεύει ότι δεν περνά πολύ χρόνο στο σπίτι και αυτό να προκαλέσει συγκρούσεις. Ο Καρκίνος σύζυγος έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το οποίο τον βοηθά συχνά να κερδίσει την εύνοια της γυναίκας του: χαίρεται να μοιράζεται τις δουλειές του σπιτιού μαζί της.

zodia-zvdia-22

 
Ο Καρκίνος είναι ζώδιο γνωστό για την ανάγκη του να φροντίζει τους άλλους και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα έντονα στο γάμο. Είναι εξαιρετικά προστατευτικός απέναντι στο σύζυγό του και θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει σε ασφάλεια, μέσα σε ένα σπιτικό περιβάλλον γεμάτο αγάπη και εκτίμηση.