Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

χρονια-του-δρακου-ζωδιο-δρακος-κινεζικα-ζωδια-2015

Κοινοποίηση:

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

Ο μήνας του Δεκεμβρίου, έχει μια πληθώρα από εκπλήξεις και δώρα για όλους, και ειδικά σε επίπεδο σχέσεων και αισθημάτων. Οι καταστάσεις και τα γεγονότα, θα έρθουν έτσι, που όσοι είναι γραφτό τους, να συνεχίσουν μαζί…θα το κάνουν και υπό καλύτερες αυτήν την φορά προϋποθέσεις.

Πιο αναλυτικά:

 

ΠΟΝΤΙΚΟΣ: Τρίγραμμα – ΚΑΝ

zodia-zvdia-22

Οι μέρες έχουν πολλές και ευχάριστες ειδήσεις να σας φέρουν. Δύο οι πιο σημαντικές. Μια για μια οικονομική κατάσταση, που σιγά και σταθερά ξεδιπλώνεται υπέρ σας…και μια για το άτομο που αγαπάτε, και που θα έρθει πιο κοντά σας …επιτέλους.

ΒΟΔΙ: Τρίγραμμα – ΤΖΕΝ

Πρέπει να ανεβάσετε … αυτόν τον νέο μήνα του Δεκεμβρίου, του ρυθμούς σας, καθώς ο άνθρωπος σας αλλά και οι συνεργάτες έχουν παραπάνω απαιτήσεις από εσάς. Το μόνο που θα καταφέρετε, είναι τελικά να γίνετε σε όλους, πιο απαραίτητοι.

ΤΙΓΡΗΣ: Τρίγραμμα – ΤΣΙΕΝ

Οι ξεχασμένες αγάπες, θα επανέλθουν και οι σύντροφοι, θα καταφέρουν μέσα από τα αληθινά τους συναισθήματα, να χτίσουν και πάλι την σχέση, ίσως και αυτήν την φορά υπό καλύτερες προϋποθέσεις. Μόνοι και γενικότερα αδέσμευτοι, θα τύχουν ερωτικών προκλήσεων.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ΛΑΓΟΣ: Τρίγραμμα – ΓΚΕΝ

Η συμπαντική τύχη, είναι με το μέρος σας, και αυτό είναι κάτι που θα σας συνοδεύει, μέχρι και τα τέλη του έτους. Η μετάφραση είναι, τυχερό χρήμα από δικαστική υπόθεση- κληρονομιά- πώληση, και σε κάποιους άλλους, διορθώσεις αισθηματικές μέσα σε γάμους – σχέσεις.

ΔΡΑΚΟΣ: Τρίγραμμα – ΚΟΥΝ

Μην φεύγετε και μην τα παρατάτε τόσο εύκολα. Υπάρχουν πάντα ευκαιρίες, για δύο ανθρώπους για να τα ξαναβρούν, άσχετα από τι έχει μεσολαβήσει. Μέσα στον νέο μήνα του Δεκεμβρίου, θα έχετε προσεγγίσεις και προτάσεις, που θα γιατρέψουν την καρδιά σας.

ΦΙΔΙ: Τρίγραμμα – ΣΟΥΝ

Εσείς έχετε έναν κρυμμένο άσσο … στο μανίκι σας. Αυτόν λοιπόν θα τον χρησιμοποιήσετε, το επόμενο διάστημα, που ένας πρώην εραστής σας, θα σας πλησιάσει με σκοπό την επανασύνδεση. Φροντίστε αυτήν την φορά, να πείτε τις προτάσεις σας και να τις υποστηρίξετε με ώριμη επιχειρηματολογία.

zvdia-00

ΑΛΟΓΟ: Τρίγραμμα – ΛΙ

Κρατήστε τα μυστικά σας καλύτερα κρυμμένα από άτομα, που μόλις αυτόν τον τελευταίο καιρό έχουν μπει στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί εσείς να ενδιαφέρεστε για κάποιον, αλλά ιδανικά… επιτρέψτε του, να κάνει αυτός τις πρώτες κινήσεις – δράσεις- προτάσεις.

ΠΡΟΒΑΤΟ: Τρίγραμμα – ΓΚΕΝ

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα έχετε νέα από κάποιον πιο παλιό σας σύντροφο, ή μια ιδιαίτερη γνωριμία, που ακόμη κάτι το μεταξύ σας είναι ζωντανό. Οι επικοινωνίες και οι εν δυνάμει συναντήσεις, θα σας πείσουν ή όχι, για τα αισθήματα ή την τελικά περιέργεια της άλλης πλευράς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ΠΙΘΗΚΟΣ: Τρίγραμμα – ΝΤΟΥΙ

Πολλά τα θέματα που καλείστε μέσα στις επόμενες ημέρες, να λύσετε σε επίπεδο οικογένειας, σχέσης και επαγγέλματος. Ξεκινήστε από τα οικονομικά σας, που εντός των επόμενων εβδομάδων, θα σας δώσουν υλική σταθερότητα και φήμη. Στα προσωπικά σας, απλά φέρτε και πάλι το ερωτικό κλίμα μέσα στην σχέση.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ: Τρίγραμμα – ΚΑΝ

Πυρκαγιές πραγματικά έχετε βάλει σε μια καρδιά, που κινείται στους οικείους σας χώρους. Αυτό είναι και κάτι που μέσα από διπλωματικές κινήσεις και συμπεριφορές, θα σας πλησιάσει. Εσείς αν πραγματικά ενδιαφέρεστε, αυτήν την φορά, πράξτε με ωριμότητα.

taro-zodia-098

ΣΚΥΛΟΣ: Τρίγραμμα – ΚΟΥΝ

Υπάρχουν μέσα στην καρδιά σας, πολλές ακόμη αμφιβολίες, για το παρελθόν και το παρόν του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε … είναι να περιμένετε και όλα θα σας αποκαλυφθούν. Το χρήμα σας πλησιάζει και σας λύνει τα χέρια σε κάθε επίπεδο.

ΧΟΙΡΟΣ: Τρίγραμμα – ΝΤΟΥΙ

Μην παιδεύεστε, με τα παλιά. Κάπου το μυαλό σας θα πρέπει να βάλει ένα στοπ. Οι μέρες του νέου μήνα, θα σας φέρουν νέες γνωριμίες που σίγουρα θα σας τραβήξουν την δύσκολη προσοχή. Από όσους έχουν μπει σε έναν καινούργιο έρωτα, τα άστρα υποστηρίζουν για μεγάλη αγάπη.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις  Χειμωνας 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia