Ο αστρολογικός ουρανός του Δεκεμβρίου

zwdia

Κοινοποίηση:

Ο αστρολογικός ουρανός του Δεκεμβρίου

Ο πιο ωραίος μήνας της χρονιάς πλησιάζει και όλοι κάτι διαφορετικό έχουν ευχηθεί και περιμένουν να γίνει πραγματικότητα. Με τόσες αλλαγές στον αστρολογικό ουρανό, το πιο πιθανόν…είναι τα όνειρα να πάρουν σάρκα και οστά.

Για όλα τα ζώδια:

 

Οι Κριοί, έχουν ήδη πάρει απόφαση, ότι από την στιγμή που ο Κρόνος, θα φύγει από το τρίγωνο της Φωτιάς, θα βάλουν γενικότερα και ειδικότερα την προσωπική τους, ζωή σε ια σειρά…και αυτό να έχει μόνιμο χαρακτήρα. Τα οικονομικά σας πλάνα, πάντως θα σας αποδώσουν τα μέγιστα.
Αστρολογική εύνοια: 4/5

zodia-zvdia-22

Για τους Ταύρους, που έχουν περάσει ιδιαίτερα δύσκολα… το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι καταστάσεις που τους έχουν ταλαιπωρήσει, από τις πρώτες ημέρες, του Δεκεμβρίου, γίνονται πολύ πιο θετικές. Αυτό εμπεριέχει οικονομική άνεση, αλλά και ισορροπημένα συναισθήματα και σχέσεις.
Αστρολογική εύνοια: 5/5

Εσείς οι αγαπημένοι Δίδυμοι, με τον Κρόνο να φεύγει από απέναντι σας, μπορείτε να πάρετε μια μεγάλη ανάσα. Επιτέλους ελευθερία. Ήδη αισθάνεστε πιο δυνατοί, και έτοιμοι για να ολοκληρώσετε τα όνειρα και τις προσδοκίες σε εργασία και αγάπη. Είστε το ζώδιο με τα πρωτεία …σε γάμους –επανασυνδέσεις και τυχερό χρήμα
Αστρολογική εύνοια: 5/5

zodia-zvdia-22

Όλοι οι Καρκίνοι που έχουν ημιτελείς καταστάσεις, στην ερωτική τους ζωή, μετά την πανσέληνο του Δεκεμβρίου, θα αρχίσουν να έχουν ευκαιρίες, για να δώσουν λύσεις μόνιμες. Σχέσεις και γάμου, που πέρασαν κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες, σίγουρα θα βρούν και πάλι τις ισορροπίες τους.
Αστρολογική εύνοια: 3/5

Μόνο εσείς Λέοντες, έχετε τόση τύχη επάνω σας, αυτό το χρονικό διάστημα, και πριν να λήξει το έτος, που ότι και να ζητήσετε, θα το έχετε μπροστά σας. Οι επαγγελματικές σας δράσεις, θα σας φέρουν τα αναμενόμενα, και όλες οι υποχρεώσεις σας, θα υποχωρήσουν. Το άτομο που αγαπάτε …θα έρθει μόνο του μέχρι τα μέσα του μήνα, μέσα στην ζωή σας.
Αστρολογική εύνοια: 4/5

Εσείς Παρθενάκια, δεν ήσασταν και τόσο καλά παιδιά φέτος. Για τους δικούς σας λόγους, ζορίσατε τα πράματα, στα άκρα τους, λόγω του εγωισμού σας, και στο τώρα έχουν γιγαντωθεί. Στις ερωτικές σχέσεις, μάλλον βαριέστε και πρέπει να κάνετε κάτι για να ανανεωθεί το κλίμα ….και στα εργασιακά σας, κάντε πραγματικά κάτι καλύτερο… για τον εαυτό σας, από το να κρίνετε τους συναδέλφους σας…και εν τη απουσία τους.
Αστρολογική εύνοια: 3/5

zwdia-092

Όλοι οι αεράτοι Ζυγοί, και με την βοήθεια του ερωτικού τους κυβερνήτη, θα καταφέρουν να φέρουν και πάλι κοντά τους, έναν πρώην σύντροφο τους, που μένει απόμακρος μόνο λόγο εγωισμού. Τους τρόπους σίγουρα τους έχετε. Στα οικονομικά σας, θα απογειωθείτε και το χρήμα, θα σας φτιάξει το κέφι.
Αστρολογική εύνοια: 4/5

Τα Σκορπάκια, είναι και το επίκεντρο όλου του ζωδιακού κόσμου, που με τον Δία μέσα στον ζωδιακό τους οίκο, θα καταφέρουν μέχρι την λήξη της χρονιάς, να λύσουν μια σειρά από σημαντικά οικονομικά – νομικά προβλήματα …αλλά και να διορθώσουν τις άσχημες επικοινωνιακές καταστάσεις με τον άνθρωπο τους.
Αστρολογική εύνοια: 5/5

Τοξότες κρατηθείτε…απογειώνεστε και κανείς δεν σας πιάνει πια. Με τον αστρολογικό ουρανό, να σας δίνει τις καλύτερες όψεις, το νέο έτος πλησιάζει και σας κάνει να αλλάξει τρόπο σκέψης και δράσης κατά 180%. Τα crash test, τελείωσαν και οι επιλογές είναι μόνο δικές σας. Οι αγάπες θα αναδειχθούν και το χρήμα, σας στρώνει κόκκινα χαλιά.
Αστρολογική εύνοια: 4/5

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς Αιγόκεροι, μπορεί να έχετε μια εσώτερη αναστάτωση για την έλευση του Κρόνου μέσα στην ζωδιακή σας ζώνη. Αντιθέτως, θα σας τονώσει σε όλα τους τομείς της ζωής σας. Οι σχέσεις και οι γάμοι, θα διώξουν από το μεταξύ τους, τα τρίτα πρόσωπα και τις παρεξηγήσεις και θα βρουν τις χρυσές ισορροπίες. Το χρήμα και η άνεση πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια: 4/5

Οι καλές μέρες είναι δίπλα σας Υδροχόοι. Όλα έχουν αλλάξει …και εσείς είστε αυτοί που θα βρείτε τις άκρες… για όλα τα μικρά και μεγαλύτερα προβλήματα. Οι σχέσεις που είχαν διακόψει λόγω παρεξηγήσεων και τρίτων προσώπων, θα έχουν τις πρακτικές ευκαιρίες για επανασύνδεση. Οικονομική ευχέρεια για όλους.
Αστρολογική εύνοια: 5/5

Τα έργα σας Ψαριά θα πιάσουν τόπο πλέον. Ότι έχετε κάνει και προσφέρει στον άνθρωπο σας και μέσα στον εργασιακό σας χώρο, από την πρώτη εβδομάδα, του Δεκεμβρίου θα αρχίσετε να εισπράττετε τις ανταμοιβές. Λύσεις θα βρούν και οι χωρισμένοι του ζωδίου, μέσα από την παρέμβαση των τρίτων.
Αστρολογική εύνοια: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις  Χειμωνας 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia