Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

αστρολογια-zodia

Κοινοποίηση:

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

Το νέο έτος έρχεται και μαζί του φέρνει καλά… που κάτω από την διαχείριση του κάθε ζωδίου, μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα σε αγάπη αλλά και υλική άνεση.

Για όλους:

ΠΟΝΤΙΚΟΣ – ΛΙ

zodia-zvdia-22

Δεν θα πρέπει ακόμη να πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας … μόνο και μόνο επειδή ο άνθρωπος σας, είναι ανασφαλής και θέλει να τον επιβεβαιώσετε. Αυτό είναι και μια δική του μάχη, που ίσως και αργότερα να σας δημιουργήσει επικοινωνιακό χάσμα.

ΒΟΔΙ- ΝΤΟΥΙ

Δοκιμάστε να μην είστε και τόσο ανοιχτοί, σε νέες γνωριμίες και προτάσεις, που πέφτουν στο διάβα σας. Όποιος είναι αρκετά ικανός και μπορεί να σας πλησιάσει ας το κάνει λοιπόν. Δεν είναι η εποχή για προσωπικές εκπτώσεις.

ΧΟΙΡΟΣ- ΚΑΝ

Τα δίκια είναι με το μέρος σας, και το ξέρουν αυτό όλοι. Σε αυτήν λοιπόν την κατάσταση, καλό θα ήταν εσείς να θέσετε τους όρους σας και να μην δεχτείτε καμία υποχώρηση. Το έχετε κάνει και στο παρελθόν, και δεν πέτυχε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ΤΙΓΡΗΣ- ΚΟΥΝ

Οι αρνήσεις και οι δικαιολογίες που προβάλει συνέχεια ο άνθρωπος σας, για το πώς θα χτίσετε μαζί το μέλλον σας, ίσως και να έχουν κάτι κρυφό. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην επιμένετε και να δώσετε χρόνο σε όλες τις πλευρές για σκέψη. Πιθανόν και να σας αποκαλυφθούν …νεότερες πληροφορίες.

ΛΑΓΟΣ- ΣΟΥΝ

Ο λόγος σας έχει γίνει πολύ έντονος και απαιτητικός …αυτό το χρονικό διάστημα, και μάλλον έχει ενοχλήσει τον βολεμένο σύντροφο σας. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σας πτοεί. Εσείς θα λέτε την αλήθεια σας, και όποιος επιθυμεί μπορεί να συμπορευτεί μαζί σας.

ΔΡΑΚΟΣ- ΛΙ

Δεν θα μπορέσετε για πολύ ακόμη να κρατάτε παράλληλες διαδρομές, ή να έχετε κρυφές καταστάσεις …από την βασική σας πορεία. Αν έχετε αισθηματικά μπερδευτεί, μάλλον θα χρειαστεί να μείνετε λίγο μόνοι σας και να σκεφτείτε ποιον…τι θέλετε και γιατί!

chartomanteia-44

ΦΙΔΙ- ΓΚΕΝ

Ανήκετε στους ευνοημένους του νέου έτους, που θα δείτε τα όνειρα σας σε κάθε τομέα να γίνονται πραγματικότητα. Οι σχέσεις που έχουν φθαρεί από τον χρόνο, θα έχουν την υποστήριξη κάποιων έκτακτων χρημάτων και νομικών λύσεων, που θα τους κάνουν να ανανεωθούν.

ΑΛΟΓΟ- ΤΖΕΝ

Όποια και να είναι τα προβλήματα που έχουν μαζευτεί μέσα στον δεσμό σας, εσείς και το δυναμικό του χαρακτήρα σας, μπορείτε να τα επιλύσετε. Δεν χρειάζεστε την βοήθεια κανενός. Το ταίρι σας το ξέρετε, μπορείτε να διαβάσετε πλέον ποιες είναι οι ανάγκες του.

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ΠΡΟΒΑΤΟ- ΤΣΙΕΝ

Είναι πιθανόν μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου έτους, να βρεθείτε μπροστά σε εκπλήξεις που θα έχουν να κάνουν με κάποια παλιά σας αγάπη, που κάνει τις διπλωματικές της κινήσεις, για να σας ξαναέχει. Μην είστε παρορμητικοί, την έχετε ξαναδεί …την ίδια ακριβώς ιστορία.

ΠΙΘΗΚΟΣ- ΚΑΝ

Θα πρέπει να αφήσετε τον άνθρωπο σας, πρώτα να λύσει τα πρακτικά του προβλήματα με το παρελθόν του, και μετά να τον ρωτήσετε για το τι θέλει να κάνει, με εσάς. Όλα τα άλλα είναι απλά υποθέσεις, που μόνο σας πονούν και σας χαλούν την διάθεση… και των δύο.

zwdia-3-zodia

ΠΕΤΕΙΝΟΣ- ΛΙ

Αν έχετε κάποια προβλήματα και ερωτήσεις μέσα στην ερωτική σας σχέση, είναι και η πιο κατάλληλη εποχή, για να τα πείτε στον άνθρωπο σας. Οι ισορροπίες και η αγάπη που έχετε ο ένας για τον άλλον, θα δώσουν λύσεις και θα δείτε ότι μέσα από αυτό, θα βγείτε ακόμη πιο χαρούμενοι.

ΣΚΥΛΟΣ-ΝΤΟΥΙ

Οι καταστάσεις που ζείτε μέσα στον δεσμό σας, δεν είναι και αυτές που σας είχαν τάξει. Μπορεί να υπάρχει στην καρδιά σας, μια απογοήτευση λόγω εμποδίων και καθυστερήσεων, αλλά από τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, αυτό θα λήξει και με τον άνθρωπο σας, θα είστε ακόμη πιο αγαπημένοι.

Διαβαστε το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw