Πώς να ρίξετε στο κρεβάτι έναν άντρα Παρθένο

Ποτέ μην ξεχάσετε πόσο παρατηρητικός είναι αυτός ο άντρας. Τα μάτια του σκανάρουν τα πάντα και ο εγκέφαλός του δουλεύει ασταμάτητα. Λατρεύει τη προσοχή στις λεπτομέρειες και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Ορίστε κάποιες συμβουλές:

 

 

Να είστε κυρία –Οι άντρες Παρθένοι είναι συντηρητικοί στον τρόπο που ντύνονται και παρουσιάζουν τον εαυτό τους και ψάχνουν το ίδιο και σε μία σύντροφο. Μία υπερβολική συμπεριφορά θα τον διώξει μακριά. Προτιμά τη γυναίκα που ντύνεται συντηρητικά από το κορίτσι με τη μίνι φούστα. Στην κρεβατοκάμαρα δοκιμάστε οτιδήποτε τονίζει τη θηλυκότητά σας και όχι κάτι υπερβολικό. Αν θέλετε να προσθέσετε κάτι περισσότερο ερωτικό, προσπαθήστε να είναι κομψό. Προσοχή στο αλκοόλ, καθώς σιχαίνεται την αγενή συμπεριφορά.

 

 

Προσέξτε την εμφάνισή σας –Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν άντρα Παρθένο από μία γυναίκα που δεν φροντίζει την προσωπική της υγιεινή. Φροντίστε τα μαλλιά σας να είναι πλυμένα, τα ρούχα σας καθαρά και να κάνετε συχνά μανικιούρ. Ακόμα και η παραμικρή άσχημη οσμή μπορεί να τον κάνει να φύγει μακριά σας.

zodia-zvdia-22

 

 

Να είστε διακριτική –Οι Παρθένοι είναι διακριτικά άτομα όσον αφορά την προσωπική τους ζωή, για αυτό αν ακούσει πως συζητάτε τις προσωπικές σας στιγμές με άλλους, δεν θα το χαρεί καθόλου. Επίσης δεν τους αρέσουν οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής.

 

 

Οι Παρθένοι λατρεύουν τις λεπτομέρειες –Θέλουν τα πάντα να είναι σωστά, σχεδιασμένα και φροντισμένα με προσοχή. Αυτό σημαίνει πως έχουν λιγότερους λόγους να ανησυχούν. Δείξτε του πως μπορεί να σας εμπιστευτεί να φροντίσετε τις λεπτομέρειες και θα τον βοηθήσετε να χαλαρώσει και να διασκεδάσει.

 

 

Σκεφτείτε τα συναισθήματά του –Οι Παρθένοι δεν είναι μόνο ευαίσθητοι, αλλά κρίνουν και πολύ αυστηρά τον εαυτό τους, για αυτό προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο θετικές γίνεται καθώς θα έχουν ήδη υπέρ αναλύσει τον εαυτό τους έτσι και αλλιώς. Θέλει απλά να τον  καταλαβαίνουν και η επικοινωνία να είναι δίκαιη και λογική.

 

 

Η σεξουαλικότητα του άντρα Παρθένου είναι περίπλοκη. Εξωτερικά φαίνεται πως ζει τη γνωστή ζωή ενός Παρθένου, αλλά εσωτερικά υπάρχει μία σεξουαλική επιθυμία που περιμένει να εκραγεί. Θα ήταν χαζό να μη θέλετε να απελευθερώσετε αυτή τη μυστική πλευρά του άντρα Παρθένου!

 

 

Το καλύτερο κομμάτι ενός άντρα Παρθένου είναι η ανάγκη του να ικανοποιήσει τη σύντροφό του και η επιθυμία του για τελειότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η ερωτική συνεύρεση με έναν άντρα Παρθένο δεν θα είναι γρήγορη, με αποτέλεσμα κάθε λεπτό λεπτομερών προκαταρκτικών να διαρκεί περισσότερο από  όσο μπορείτε να φανταστείτε.

 

 

Μία γυναίκα με έναν άντρα Παρθένο στη κρεβατοκάμαρά της είναι μία πολύ τυχερή γυναίκα. Οι ικανότητες του Παρθένου είναι αξιοθαύμαστες, ξέρει ακριβώς τι κάνει και περιμένει από εσάς να του το ανταποδώσετε.

 

 

Το άνετο περιβάλλον είναι  ιδιαίτερα σημαντικό για έναν άντρα Παρθένο όταν έρχεται η στιγμή για σεξ. Θέλει να νιώθει άνεση και να μην βιάζεται –υπάρχουν πολλά που θέλει να κάνει για αυτό αφιερώστε του όλο το απόγευμα! Ο χρόνος παίζει ιδιαίτερη σημασία καθώς θα θέλει να του δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξει την οικειότητα που χρειάζεται για να εκφράσει τα συναισθήματά του. Ο άντρας Παρθένος μπορεί να απολαύσει ολοκληρωτικά το σεξ όταν συνδεθεί σε συναισθηματικό επίπεδο με τη σύντροφό του. Αν και είναι ρεαλιστής και προσγειωμένος, είναι αρκετά λογικός για να ξέρει πως ο έρωτας και το σεξ μπορούν να ισχύουν και ξεχωριστά το ένα από το άλλο.

 

 

Εξαιτίας αυτής της εμμονής τους να αναλύουν τον εαυτό τους, νιώθουν υπέροχα όταν αφιερώνετε χρόνο για να τον κάνετε να αισθανθεί όμορφα, όχι μόνο σε σωματικό αλλά και σε πνευματικό επίπεδο. Αν αισθανθεί πως τον χρειάζεστε θα ερεθιστεί σεξουαλικά. Ίσως επίσης έχει και κάποιες φαντασιώσεις κυριαρχίας και αν του δώσετε την ευκαιρία να ανοιχτεί θα ανακαλύψετε μία εντελώς νέα και συναρπαστική πλευρά της σεξουαλικότητάς του!