Κριος και Γαμος

zwdia-ωροσκοπιο-2015-ζωδια-αστρολογια-sex

Κοινοποίηση:

Οι Κριοί  είναι πολύ φλογεροί και παθιασμένοι και τους αρέσει να παντρεύονται νέοι. Συχνά είναι καλύτεροι στο να αρχίζουν πράγματα παρά να τα τελειώνουν, έτσι ο γάμος του Κριού  δε διαρκεί αναγκαστικά μια ολόκληρη ζωή. Παρ’ όλο που αγαπούν την πρόκληση απεχθάνονται τις δυσκολίες και αν δε λυθούν γρήγορα προτιμούν να βρουν άλλο σύντροφο, παρά να συνεχίσουν τις προσπάθειες να βελτιώσουν το γάμο τους. Ωστόσο οι Κριοί μπορεί να αποδειχθούν πιστοί και ρομαντικοί και τους αρέσει να κακομαθαίνουν το αγαπημένο τους πρόσωπο με δώρα και εκπλήξεις. Ο γάμος  είναι σημαντικός γι’ αυτούς και θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τη ζωντάνια του.

 
Οι σύντροφοι των Κριών θα βρεθούν, ίσως, στην ανάγκη να οργανώνουν συχνά γεύματα και διασκεδάσεις, γιατί ο Κριός είναι ένα ζώδιο  που του αρέσει να εντυπωσιάζει, ειδικά τον εργοδότη του ή πιθανούς πελάτες, καθώς πάντα ενδιαφέρεται να επεκτείνει τα επιχειρησιακά του ενδιαφέροντα ή την καριέρα του.

 
Μια από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει συχνά ο σύντροφός τους είναι ότι οι Κριοί  τείνουν προς τον ατομικισμό και συχνά καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι αφού θέλουν αυτοί κάτι, πρέπει να το θέλει και ο σύντροφός τους. Μερικά ζώδια δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση ενώ άλλα εκτιμούν το γεγονός ότι ο Κριός είναι ανοιχτός και έχει πάθος για τη ζωή.

zodia-zvdia-22

 
Οι Κριοί έχουν παρορμητικές τάσεις και αυτό ισχύει και στο γάμο τους. Ο αυθορμητισμός τους δε σταματά όταν παντρευτούν. Η συμβίωση με τον Κριό δεν είναι ποτέ ανιαρή, γιατί ξέρουν πάντα να ξεκινούν καινούρια έργα και περιμένουν από τους συντρόφους τους να είναι το ίδιο ενθουσιώδεις. Η αγάπη τους για τη ζωή μεταφέρεται και στο γάμο.