Κριός και Αποφάσεις

zwdia-krios

Κοινοποίηση:

Πάντα έτοιμοι για δράση, οι Κριοί προτιμούν να μη χάνουν το χρόνο τους προκειμένου να πάρουν μια απόφαση. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο αντιπαθούν τη πολλή σκέψη, γιατί κατά τη γνώμη τους προκαλεί ανώφελες καθυστερήσεις. Οι Κριοί είναι μοναδικοί στο να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις κάτω από πίεση, όπως αυτές που έχουν σχέση με τη διεύθυνση μιας επιχείρησης. Κάτω από τέτοιες συνθήκες, ο Κριός έχει συνήθως αρκετό δυναμισμό για να πείσει τους άλλους πως έχει δίκιο. Και, μολονότι αυτό το ζώδιο δεν παραδέχεται συνήθως το λάθος τους, είναι ικανό να αλλάξει γνώμη όταν οι αποφάσεις του δε φέρνουν τα επιθυμητά .

Ο Κριός θέλει να έχει τον έλεγχο –ή τουλάχιστον τον έλεγχο των δικών του υποθέσεων –και για αυτό δεν είναι πολύ συνεργάσιμος. Μέσα στη βιασύνη του, συχνά παραλείπει να συμβουλευτεί τους γύρω του, ακόμα και όταν οι αποφάσεις του πρόκειται να επηρεάσουν τη ζωή των άλλων. Όταν, όπως συμβαίνει αρκετά συχνά, δεν έχει σκεφτεί προσεκτικά τις επιλογές του, βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπος με έντονες αντιδράσεις. Όμως, οι Κριοί μπορούν να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο τείνουν να παίρνουν αποφάσεις αν ξοδέψουν λόγο περισσότερο χρόνο για να ζυγιάσουν τα γεγονότα και αν μάθουν να ακούν τη συμβουλή αυτών που έχουν διαφορετικές απόψεις.

Στη βιασύνη τους να γίνουν κυρίαρχοι του πεπρωμένου τους, οι Κριοί έχουν τη τάση να παίρνουν βιαστικές αποφάσεις χωρίς να υπολογίζουν τις ανάγκες και τις γνώμες των άλλων. Αυτή τους η ανικανότητα να δουν τι επιπτώσεις έχουν οι αποφάσεις τους στους γύρω τους έδωσε στους Κριούς τη φήμη ενός από τα πιο εγωκεντρικά ζώδια του ζωδιακού.

zodia-zvdia-22