Κριός και διασκέδαση

Κοινοποίηση:

Στους αντιπροσωπευτικούς Κριούς αρέσει η φασαρία και ο συνωστισμός των κλαμπ γιατί λατρεύουν το χορό οποιουδήποτε είδους. Θα δυναμώσουν τη όταν δεν τους κοιτάτε και είναι οι πι κεφάτοι και χαρούμενοι καλεσμένοι. Αυτοί οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι θα πει επιφυλακτικότητα και συστολή και καταφθάνουν πρώτοι στο πάρτι ντυμένοι με τη τελευταία λέξη της μόδας. Στους θηλυκούς Κριούς αρέσουν πολύ α φανταχτερά κοσμήματα. Θα σας τραβήξουν αναπόφευκτα την προσοχή γιατί σύντομα θα βρεθούν στο επίκεντρο του θαυμασμού και του ενδιαφέροντος των άλλων.

Επειδή οι Κριοί αγαπούν το ύπαιθρο, για αυτούς ένα μπάρμπεκιου είναι το καλύτερο επιστέγασμα μιας ζεστής καλοκαιρινής μέρας. Αυτού του είδους οι συγκεντρώσεις βολεύουν τους Κριούς, γιατί δεν απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες της προετοιμασίας και, άλλωστε, ο Κριός σίγουρα θα φροντίσει να υπάρχουν πολλοί Καρκίνοι και Ταύροι για να αναλάβουν τη ψησταριά.

Επειδή κατά την άποψη του Κριού αυτές οι συγκεντρώσεις πρέπει να είναι όσο γίνεται αυθόρμητες, ξαφνικές και απρογραμμάτιστες, πρέπει να προειδοποιήσεις και, ακόμα καλύτερα, να καλέσει τους γείτονες, αφού έτσι και αλλιώς θα τους ξεκουφάνει με τη δυνατή μουσική.

zodia-zvdia-22

Στους Κριούς αρέσει πολύ να τραβούν τη προσοχή στις κοινωνικές συγκεντρώσεις και είναι άνθρωποι που γλεντάνε τη ζωή τους. Κάνουν γιορτές στα γενέθλια τους, τα Χριστούγεννα, αλλά και χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Και, φυσικά, αν τους καλέσετε εσείς, να είστε σίγουροι ότι όχι μόνο θα έρθουν αλλά θα μείνουν ως το τέλος.