Κριός και Δυνατότητες

tarw-tattoo

Κριός και Δυνατότητες

Άφοβος και ασυμβίβαστος, ο Κριός –αντίθετα με άλλα ζώδια –δε δυσκολεύεται να εκμεταλλευτεί στο το δυναμικό του.

Από τη στιγμή που η αυτοέκφραση τους είναι απαραίτητη, αυτά τα άτομα θα ριχτούν χωρίς δισταγμό σε οτιδήποτε, είτε αυτό είναι ένα καινούριο επάγγελμα, είτε ένας αγώνας ποδοσφαίρου, χωρίς να νιώσουν ούτε λεπτό την ανάγκη να το ξανασκεφτούν.

Γεμάτος νέες ιδέες και πρωτοβουλία, καθρεφτίζει όλη την αφθονία και τις υποσχέσεις της άνοιξης –της εποχής της γέννησής του.

zodia-zvdia-22

Κριός και Δυνατότητες

Όπως τα νέα βλαστάρια ξεπηδάνε από τη γη χωρίς να υπολογίζουν την παγωνιά, έτσι και αυτός θα ρισκάρει τα πάντα για μια καινούρια ιδέα ή σχέδιο πριν αυτό ανθίσει και γίνει πραγματικότητα με μοναδικό όπλο τη δύναμη της προσωπικότητάς του και της αποφασιστικότητάς του.

Από τη στιγμή που ο Φλογερός Κριός θα εστιάσει την ενεργητικότητά του ε ένα συγκεκριμένο στόχο, τίποτα δεν το σταματάει. Αυτή η επίμονη επιδίωξη της επιτυχίας και της αυτοπροβολής είναι ένα προτέρημα για το οποίο μπορεί να είναι περήφανος. Άλλα ζώδια με λιγότερη αυτοπεποίθηση βλέπουν αυτή την έμφυτη ικανότητα του Κριού να αντλεί και να εκμεταλλεύεται το δυναμικό του με δέος –ακόμα και με φθόνο.

taro-zodia-098

Κριός και Δυνατότητες

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν είναι πως αυτή η αφοσίωση στην ατομική επιτυχία είναι βασικό χαρακτηριστικό του Κριού και αναγκάζει πάντα αυτές τις ακούραστες ψυχές να διαλέγουν στόχους, τον έναν ψηλότερο από τον άλλον.

 

Αυτά τα δυναμικά άτομα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν από το τίποτα και να πετύχουν σπουδαία πράγματα, αλλά πολύ συχνά όταν ένα σχέδιό τους πραγματοποιηθεί το βαριούνται γρήγορα. Για αυτό οι Κριοί θα πρέπει να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το οργανωτικό τους ταλέντο για να έχουν οι ίδιοι αρκετό ελεύθερο χρόνο, για να ασχοληθούν με τις καινούριες δημιουργικές ιδέες τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11