Κριός και παραψυχικές ικανότητες

flowers

Κοινοποίηση:

Οι Κριοί τείνουν να ζουν τη ζωή τόσο βιαστικά και να έχουν τόσα πολλά πράγματα στο νου τους, που μπορεί μερικές φορές να αποκόψουν τον εαυτό τους από τη φυσική ικανότητά τους της διαίσθησης. Μια τέτοια προσέγγιση προς τη ζωή περιορίζει το χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους για θέματα που θα θεωρούσαν «φανταστικές αηδίες». Ωστόσο από τη φύση τους διαθέτουν δημιουργική φαντασία και μπορεί να λάβουν ξαφνικά προμηνύματα ή προαισθήματα.

Μερικές φορές, όμως, οι Κριοί δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν ανάμεσα στη φωνή της διαίσθησης και στη φωνή των επιθυμιών τους, που και οι δύο είναι συχνά πολύ έντονες και πιεστικές. Ωστόσο μπορεί να βοηθηθούν αν προσπαθήσουν αν έρθουν σε επαφή με τη φυσική τους σοφία μέσω της άσκησης τεχνικών χαλάρωσης, όπως είναι ο διαλογισμός.

Οι παραψυχικές ικανότητες των Κριών σχετίζονται με το κεφάλι, το μέρος του σώματος το οποίο κυβερνά ο Κριός. Έτσι η φρενολογία –η μελέτη των κρανιακών προεξοχών και η αναγνώριση του χαρακτήρα από τις ρυτίδες του προσώπου- υπάγεται σε αυτό το ζώδιο. Επιπλέον, οι Κριοί ενδιαφέρονται συχνά για την ερμηνεία των ονείρων και για τη διακοή- το άκουσμα φωνών μέσα στο κεφάλι.

zodia-zvdia-22

Γενικά έλκονται από τις μαντικές μεθόδους που έχουν γρήγορα , όπως είναι οι ρούνες, τα ντόμινο, τα ζάρια και το Ι Τσινγκ.

Ο διαλογισμός μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα βοηθητική τεχνική για τους Κριούς που θα ήθελαν να βελτιώσουν τις παραψυχικές τους ικανότητες. Ακόμα και μόνο είκοσι λεπτά το βράδυ ή μόλις σηκωθούν το πρωί, θα τους ηρεμήσουν και θα τους βοηθήσουν να χρησιμοποιήσουν καλύτερα τις σωματικές και νοητικές τους ενέργειες, όπως και να αναπτύξουν τις διαισθητικές τους δυνάμεις.