Λεων και Γαμος

το-ζωδιο-του-λεων

Κοινοποίηση:

Ο Λέων  είναι το λιγότερο παρορμητικό από τα ζώδια της Φωτιάς, αλλά περισσότερο απ’ όλα τα άλλα θέλει να τον αγαπούν και να τον θαυμάζουν. Οι Λέοντες συχνά παντρεύονται νωρίς, τρέφοντας πιθανόν την αυταπάτη όπως ίσως αποδειχθεί αργότερα ότι βρήκαν τον ιδανικό σύντροφο.

 
Ωστόσο,  οι Λέοντες είναι πιστοί και πολλοί γάμοι διατηρούνται ακόμη και να δεν αποδειχθούν ιδανικοί. Εκτιμούν τη σταθερότητα και την κοινωνική θέση και σε αρκετούς άντρες και γυναίκες αρέσει η κοινωνική θέση στην οποία νιώθουν ότι με το γάμο αποκτούν το δικαίωμα να ανήκουν. Απολαμβάνουν ιδιαίτερα το να είναι μέρος ενός ζευγαριού με κοινωνικές δραστηριότητες. Γενικά, οι γάμοι τους είναι ζεστοί και φωτεινοί, γιατί ο Λέων δεν είναι από τα ζώδια που κατσουφιάζουν εύκολα, εκτός από την περίπτωση που νιώθει αγνοημένος (σ’ αυτές τις περιπτώσεις αντιδρά με ένα απερίγραπτο μούτρωμα). Αν ο σύντροφός του μπορεί να θυμάται ότι έχει ανάγκη να αποτελεί το κέντρο της προσοχής, τότε η ζωή μαζί του θα κυλά όμορφα.

 
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Λέοντα στο γάμο του είναι ότι πιστεύει τον εαυτό του τέλειο και σπεύδει να κατηγορήσει το σύντροφό του για οποιαδήποτε αποτυχία ή δυσκολία παρουσιαστεί. Ωστόσο, είναι μεγαλόψυχος και κρύβει πολλή αγάπη μέσα του, έτσι όποια και αν είναι τα λάθη του συντρόφου τείνουν να παραβλεφθούν και να ξεχαστούν.

zodia-zvdia-22

 
Ο Λέων είναι ο βασιλιάς του ζωδιακού και ο παντρεμένος Λέων, άντρας ή γυναίκα, θα θέλει να θεωρείται η αναμφισβήτητη κεφαλή της οικογένειας. Οι Λέοντες χρειάζονται το θαυμασμό και την εκτίμηση των συντρόφων τους, όσο ο σύντροφος τους σέβεται και τους θαυμάζει ο γάμος τους θα παραμένει υπέροχος.