Λέων και Πεπρωμένο

Ο Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα ή σε ένα άλλο ζώδιο της Φωτιάς είναι ένας ενθαρρυντικός συνδυασμός για τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα. Τους εξασφαλίζει μια θετική στάση απέναντι στη ζωή και σταλάζει μέσα τους την πίστη και την αισιοδοξία για την επιτυχία. Η βοήθεια και οι ευκαιρίες θα παρουσιαστούν «ευτυχώς” την κατάλληλη στιγμή, οδηγώντας τους Λέοντες σχεδόν ακούσια σε ένα συγκεκριμένο δρόμο.

Όταν ο Βόρειος Δεσμός πέφτει σε ένα από τα ζώδια της Γης, ο δρόμος του πεπρωμένου μπορεί να μην είναι και τόσο καταφανής ούτε τόσο εύκολος.. Οι πρακτικές απαιτήσεις μπορεί να φανεί ότι εμποδίζουν αντί να βοηθάνε την πρόοδο, αλλά ο χρόνος που θα αφιερώσουν για να καταλάβουν καλύτερα τον εαυτό τους δε θα πάει χαμένος. Οι Λέοντες που θα έχουν το Βόρειο Δεσμό στους Διδύμους ή το Ζυγό θα πρέπει να αισθάνονται ότι οι γύρω τους τους αγαπούν και τους εκτιμούν. Η ενθάρρυνση από τους άλλους μπορεί να είναι μια πηγή υποστήριξης σε στιγμές αμφιβολίας. Ο Βόρειος Δεσμός στον Υδροχόο σημαίνει δυσκολίες στον καθορισμό του προορισμού στη ζωή. Ίσως χρειαστεί να γίνουν τεράστιες προσπάθειες για να κατευθύνουν τις γενναιόδωρες αλλά εγωκεντρικές τάσεις του Λέοντα προς την πρόοδο και την ισότητα για όλους. Όταν ο Βόρειος Δεσμός είναι σε ένα από τα ζώδια του Νερού, το μήνυμα για τους Λέοντες είναι να κοιτάξουν μέσα τους και να προσπαθήσουν να καταλάβουν τα ανεπαίσθητα, συχνά μπερδεμένα υπόγεια συναισθήματα που μοιάζουν να τους καθοδηγούν.

Πρέπει να εκμεταλλευτούν τη δημιουργικότητά τους και την τους για διασκέδαση για να συμβάλλουν στον καθολικό στόχο που καθορίζουν οι Δεσμοί. Συχνά οι Λέοντες ανακαλύπτουν πως μια ματιά μέσα τους τους βοηθάει να κατανοήσουν τις διαισθητικές παρορμήσεις που μπορεί να τους καθοδηγήσουν προς λιγότερο εμφανείς δρόμους.

zodia-zvdia-22