Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Δεκεμβριος 2017

ζωδιο-του-λεων-zwdia

Κοινοποίηση:

Ωροσκοπιο Δεκεμβριος 2017

ζωδια Κριός

Τόσο ο κυβερνήτης σας, Άρης, όσο και ο Ουρανός απαιτούν το δικό τους, και την Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, όταν βρεθούν σε αντίθεση, μπορεί να έχετε ένα από τα ξεσπάσματα για τα οποία φημίζεστε αν κάποιος προσπαθήσει να σταθεί στο δρόμο σας. Ψυχραιμία, Κριοί!

zodia-zvdia-22

 

Αν τα λόγια του/ της συντρόφου σας σάς προκαλέσουν θυμό, μετατρέψτε αυτό τον θυμό σε πάθος (την άλλη όψη του νομίσματος). Το μόνο που θέλετε πραγματικά είναι ένα Σαββατοκύριακο καυτού έρωτα, γι’ αυτό δείξτε ανωτερότητα. Είστε στις δύο μέρες μια Πανσέληνου στους πολυλογάδες Διδύμους, και αντί για μια μεγάλη και έντονη συζήτηση, δώστε έμφαση στη δύναμη της αφής και σφίξτε το κράτημά σας πάνω στο σώμα και στην καρδιά του/ της συντρόφου σας.

Όταν φτάσει η Νέα Σελήνη στις 17 του μήνα στον Τοξότη και στον ήδη γεμάτο ένατο Οίκο σας της εξερεύνησης, θα είστε σε πνεύμα γιορτών και η αύρα γύρω από τη σχέση σας είναι έντονα βαμμένη από καυτό ροζ μέχρι βαθύ κόκκινο. Σε αυτό το σημείο, είναι αδύνατον να ξεχωρίσετε αν πρόκειται για πραγματική αγάπη ή για παλιό καλό πάθος. Στις 21 Δεκεμβρίου, στην χειμερινή Ισημερία, ένα ήδη κτητικό ταίρι ξεκινά να σφίγγει το χέρι του γύρω από την καρδιά σας και εσείς μπορεί να νιώθετε πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

 

ζωδια Ταύρος

Θα βρεθείτε προ εκπλήξεως στις 3 Δεκεμβρίου, όταν η Πανσέληνος στους χαλαρούς Διδύμους μετατρέψει αυτό που περιμένατε να είναι ένα περιστασιακό φλερτ σε ένα καζάνι που βράζει με πάθος και αισθησιασμό, και θα είναι μια καταπληκτική είσοδος στον μήνα των γιορτών. Μπορεί να παλεύετε μέσα σας με αυτά τα ενοχλητικά αισθήματα κτητικότητάς σας, αλλά για την ώρα τα κρύβεται κάτω απ’ το χαλί. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 17 συμβαίνει στον ήδη γεμάτο όγδοο Οίκο σας, και η αγάπη, όπως κι εσείς, σηκώνει τη λευκή σημαία της παράδοσης. Μπαίνετε σε αυτή την σχέση με το μυαλό σας στο μέλλον, και δέχεστε το δώρο του ερωτικού ξεκινήματος.

Όταν η σέξι χειμερινή Ισημερία στον Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου φτάσει, οι δυο σας μπορεί να σχεδιάζετε ένα ταξίδι. Αυτό που ψάχνετε είναι ένα σέξι περιβάλλον στο οποίο να μπορείτε να γνωριστείτε καλύτερα, με περιοχές χωρίς ενδυματολογικό κώδικα, όπως και δωμάτια με τζάκι και καθρέπτες στο ταβάνι. Ένα τέταρτο της Σελήνης στον μυστικιστικό δωδέκατο Οίκο σας στις 26 Δεκεμβρίου διεγείρει την μυστική φύση σας. Μερικές μέρες αργότερα, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο του Ταύρου σας βάζει στον πειρασμό να προχωρήσετε με μια πονηρή πράξη που είχατε στα σκαριά.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Δεκεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στις 3 Δεκεμβρίου φέρνει ακόμη περισσότερη περιπέτεια στο ήδη ανήσυχο πνεύμα σας, καθώς ρίχνει το λαμπερό φως της στον πρώτο Οίκο σας, το μέρος που καθορίζει το ποιος πραγματικά είστε. Αυτή η πολυλογού Σελήνη μπορεί να σας βρει με το τελευταίο ερωτικό ενδιαφέρον σας αγκαλιά κάτω από τα αστέρια, να ρουφάτε σαμπάνια και να εξερευνάτε τα συναισθήματά σας. Αυτή είναι η καυτή εποχή του χρόνου και σας τραβάει η λάμψη και η πολυτέλεια της σεζόν. Σαν να σας έχει χτυπήσει κεραυνός, μπορεί να γίνετε ζευγάρι μέχρι την Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 17.

Απολαμβάνετε την οικειότητα που φέρνει η δέσμευση και ολόκληρη η εβδομάδα είναι μαγική. Στις 22 Δεκεμβρίου, ο παραπλανητικός Ερμής, ο κυβερνήτης σας, ορθοδρομεί και μπορεί να ξεκινήσετε να αμφισβητείτε τα συναισθήματά σας. Αλλά η λάμψη της εποχής σας κάνει να κρύβετε αυτά τα συναισθήματα κάτω από το χαλί. Τα πράγματα συμβαίνουν ξαφνικά και αυτό το μήνα είναι τόσο εύκολο για τους Διδύμους να ερωτευθούν όσο είναι για τα πουλιά να πετάξουν. Όταν το πάντα περίπλοκο τέταρτο της Σελήνης στις 26 σας κλείσει το μάτι, μπορεί να ρουφηχτείτε πάλι στη δίνη μιας παλιάς ερωτικής εμπειρίας και να βρεθείτε ανάμεσα στα σεντόνια με έναν παλιό έρωτα, καθώς θα επανεξετάζετε τα συναισθήματά σας.

zodia-zvdia-75

ζωδια Καρκίνος

Στους Καρκίνους αρέσει το δράμα, αλλά όχι οι επικίνδυνες καταστάσεις, ωστόσο, την 1η Δεκεμβρίου ο προκλητικός Άρης βρίσκεται σε αντίθεση με τον περιπετειώδη Ουρανό, και μπορεί να βρεθείτε να πηγαίνετε μια διαφωνία λίγο πιο μακριά. Όλα είναι μια παρεξήγηση, και την 3η μια Πανσέληνος στον δωδέκατο Οίκο σας της παρασκηνιακής δραστηριότητας θα σας βρει να κάνετε παραχωρήσεις που συνήθως δεν θα κάνατε. Για εσάς, τους εκφραστικούς Καρκίνους, το σεξ είναι καλύτερο όταν γίνεται στην ανώτερη σφαίρα της συνείδησης, αλλά αυτή τη στιγμή δεν σας απωθεί και το στιλ «βγάλε τα ρούχα σου τώρα!». Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 17 Δεκεμβρίου μπορεί να σας βρει επιβαρημένους από ανησυχίες για τη δουλειά σας και να σπαταλάτε πολλές ώρες εκεί.

Αυτές οι ανησυχίες μπορεί να περιορίζουν και την ελευθερία κινήσεων σας, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα. Παρόλα αυτά καταφέρνετε να αφιερώσετε τις ίδιες ώρες στην ερωτική σας ζωή που αφιερώνετε και στο γραφείο, και είστε ακόμα σε θέση να δοκιμάσετε νέα πικάντικα κόλπα για να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα την κάθε κατάσταση. Δεν θα μπορούσατε να είστε περισσότερο συγχρονισμένοι με τις εναλλαγές στις διαθέσεις του/ της συντρόφου σας (και της δικής σας ασταθούς φύσης), και κατά τη διάρκεια του μήνα των γιορτών μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε ότι σας ζητήσει. Όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ζωδια Λέων

Στις 3 Δεκεμβρίου, προετοιμαστείτε για προβλήματα, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Οίκο της αγάπης σας και μια Πανσέληνος φλέγει μια σχέση που ανθίζει. Η τόση οικεία σας αδρεναλίνη είναι υπεύθυνη για το συναίσθημα που φουντώνει μέσα σας, σαν να είστε για ακόμη μια φορά ερωτευμένοι. Μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 17, η κατάσταση θα έχει ηρεμήσει, αλλά όχι αρκετά. Μπορεί να θέλετε για ακόμη μια βιώσετε κάτι το θεϊκό, και για εσάς αυτό σημαίνει να μείνετε οι δυο σας και να κλείσετε τον υπόλοιπο κόσμο έξω από την πόρτα του δωματίου. Αυτή θα είναι μια δύσκολη αποστολή κατά τη διάρκεια τόσο δραστήριας εβδομάδας, αλλά θα θέλετε να χαθείτε σε αυτή την κατάσταση ευδαιμονίας που λέγεται αγάπη.

Η μαγεία του Νέου Έτους που πλησιάζει σας εμπνέει να εδραιώσετε τα συναισθήματά σας, αλλά το ταίρι σας μπορεί να αρχίσει να νιώθει ανήσυχο και να αναζητά πιο χαλαρές συζητήσεις και πιο συγκρατημένη έκφραση των συναισθημάτων. Κανείς δεν λαχταρά μια νέα αγάπη όσο εσείς, Λέοντες. Αυτή την εποχή του χρόνου όλες οι σχέσεις σας διακατέχονται από μια συναισθηματική ποιότητα που λέει: δεν μπορεί να συμβεί ποτέ ξανά, αλλά αυτό τον μήνα μπορεί να είναι μία από αυτές τις φορές που η ιστορία επαναλαμβάνεται.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια Παρθένος

Προσέχετε αυτό το μήνα, Παρθένοι. Η πονηρή πλευρά σας φαίνεται. Με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα στον Οίκο της σχέσης σας και την Πανσέληνο στους επιδέξιους Διδύμους στις 3 Δεκεμβρίου, εσείς οι δύο μπορεί να παίζεται με τα σπίρτα. Αν και συνήθως είστε πολύ απομονωμένα άτομα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνετε τα φώτα τις δημοσιότητας πού και πού. Ενώ πειραματίζεστε με την τέχνη της φωτογραφίας, μια αισθησιακή λήψη μπορεί να δραπετεύσει από την ασφάλεια των τεσσάρων τοίχων σας, και μπορεί να βρεθείτε στο επίκεντρο μιας συγκεκριμένης προσοχής. Στις 17, μια Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να φέρει ένα νέο πρόσωπο έξω από την καλοφτιαγμένη φωλιά σας. Στο σπίτι σας έχετε τον απόλυτο έλεγχο, κάτι που είναι ερεθιστικό για την ενίοτε υποτακτική φύση σας.

Η Παρθένος είναι ένα από τα πιο ρομαντικά, όπως και πιστά, ζώδια, και η 21η Δεκεμβρίου, η χειμερινή Ισημερία, φέρνει στην επιφάνεια έναν πιο αυθεντικό, ευφάνταστο και σέξι εαυτό σας. Βλέπετε ουράνια τόξα μόνο όταν δεν έχει βροχή, αλλά αφήνετε επίσης την φαντασία σας να τρέχει ελεύθερα, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα. Την Πρωτοχρονιά, η Σελήνη στους Διδύμους σε μια μοιραία όψη τόσο με τον Άρη όσο και με τον Δία μπορεί να είναι ένα σημείο καμπής για αυτή την ερωτική σχέση σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Δεκεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76