Ωροσκοπιο Δεκεμβριος 2017

ιχθυες-ζωδια-zwdia

Κοινοποίηση:

Ωροσκοπιο Δεκεμβριος 2017

ζωδια Ζυγός

Αν υπάρχει κάποιος που δεν ζει σύμφωνα με τους κανόνες των άλλων, αυτοί είστε εσείς, Ζυγοί. Με τον Άρη στο ζώδιό σας, να έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό την 1η Δεκεμβρίου, μπορεί να παρασυρθείτε από έναν εξωπραγματικό, ακόμα και για σας, έρωτα. Μια Πανσέληνος στους φιλήδονους Διδύμους την 3η, σας ανοίγει τον δρόμο προς ακόμα πιο σέξι παραπτώματα.

zodia-zvdia-22

 

Μπορεί να είστε μυστικοπαθείς, και αν όχι, σίγουρα θα γίνεται όταν η φωνή μέσα στο κεφάλι σας δεν ψιθυρίζει απλώς, αλλά ουρλιάζει, να προχωρήσετε και να κάνετε αυτό που φαντασιώνεστε. Για τους αδέσμευτους Ζυγούς, αν κάποιος απ’ το γραφείο σας σας ελκύει ιδιαίτερα, μπορεί, κοντά στη Νέα Σελήνη στις 17 Δεκεμβρίου, να σας δει διαφορετικά.

Πάντα στην αγάπη σκέφτεστε γρήγορα και δημιουργικά, και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα παίξετε ένα παλιό ερωτικό σενάριο και αυτή τη φορά ακόμα καλύτερα. Ακόμα κι αν έχετε ήδη σχέση, μπορεί να λαχταράτε κρυφά την έξαψη που φέρνει ένας νέος έρωτας. Ο Δεκέμβριος, με όλη του την γιορτινή λάμψη, προσφέρει μια επιπλέον έξαψη, και μπορεί να βρεθείτε να ανακαλύπτετε αυτήν τη νέα προοπτική καλύτερα απ’ ότι περιμένατε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

 

ζωδια Σκορπιός

Η 3η Δεκεμβρίου, φέρνει έναν ζωηρό ρυθμό στη φωνή σας, που τραγουδά ότι τα πάντα είναι πιθανά, καθώς ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης σας, βρίσκεται σε μια μοιραία όψη με την Πανσέληνο στους Διδύμους. Η καρδιά σας ανοίγει μπροστά στις αισθησιακές νέες προοπτικές (και θέσεις). Ξαφνικά νιώθετε άφοβοι, και αν είστε μόνοι, έχετε βάλει ήδη στο μάτι ένα νέο πρόσωπο. Για εσάς, τα πιο επικίνδυνα ειδύλλια είναι και τα πιο συναρπαστικά. Θέλετε να κάνετε μια σχέση να κρατήσει, καθώς οι Σκορπιοί αγαπούν την ασφάλεια, τόσο στην αγάπη όσο και στο πάθος.

Η Νέα Σελήνη στις 17 ρίχνει το φως της στον δεύτερο Οίκο σας, που λέει «ανήκεις σε μένα», και, μαζί με τον ενθουσιασμό της γιορτινής σεζόν, μπορεί να προσφέρετε στο ταίρι σας το λαμπερό στολίδι που δηλώνει κτήση. Στις 21 Δεκεμβρίου, η χειμερινή Ισημερία βλέπει την Σελήνη να προκαλεί τον Άρη. Όταν αυτός ο αρχαίος πολεμιστής βρίσκεται στο ζώδιό σας, η σωματική έκφραση παίρνει μια τροπή ζωής ή θανάτου. Φέρτε αυτή τη σκέψη στο τέταρτο της Σελήνης στις 26 και θα είστε άφοβοι, εμπνευσμένοι και ανοιχτοί σε όλα τα σενάρια. Μια σχέση που μπορεί να φαινόταν χωρίς κατεύθυνση, μπορεί να βρεθεί ξαφνικά μπροστά σε μια πινακίδα που λέει «υπόκυψε».

zodia-astra-tarot

ζωδια Τοξότης

Μια Πανσέληνος στους Διδύμους και στον έβδομο Οίκο σας του ευτυχισμένους τέλους στις 3 Δεκεμβρίου, αναδίδει από μέσα σας τον εξαρτημένο στην αγάπη εαυτό σας και νιώθετε μια σπάνια ανάγκη για μονιμότητα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή την ίδια ακριβώς ημέρα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας και η κρίση σας μπορεί να μην είναι τόσο καλή όσο συνήθως. Γι’ αυτούς που έχουν πρόσφατα ερωτευτεί, ή ακόμα και γι’ αυτούς που είναι σε σχέση αρκετό καιρό, αυτή η εύθραυστη κατάσταση μέσα στη γιορτινή σεζόν είναι περισσότερο συναισθηματική παρά λογική. Οι γενέθλιοι θεοί χαμογελούν προς τα εσάς, καθώς στις 17, όταν έρθει η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σηματοδοτεί την αρχή του προσωπικού έτους σας.

Η όμορφη Αφροδίτη αγαπά τις γιορτές. Η χαρούμενη διάθεση αυξάνεται, καθώς μπαίνει στον δεύτερο Οίκο σας του «ανήκεις σε μένα». Αυτή η διάθεση κρατά καλά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, και αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να νιώσετε την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια να διαπερνά την σπονδυλική σας στήλη στη σκέψη μιας μακροχρόνιας σχέσης. Δεν υπάρχει αμφιβολία, Τοξότες, ο Δεκέμβριος έχει να κάνει με την παρόρμηση και δεν προσπαθείτε κάν να κρύψετε την επιθυμία σας να μπείτε σε μια σχέση – οποιαδήποτε σχέση.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Δεκεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Αιγόκερως

Γεννημένοι τόσο με κοινή λογική όσο και με την επιθυμία να παίξετε παρακινδυνευμένα στο σεξ, θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτά τα δώρα σας όταν ο Άρης βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό την 1η Δεκεμβρίου. Έχετε σχεδόν ανεξάντλητη ενέργεια και κατά τη διάρκεια αυτού του τρελού μήνα, παίρνετε σωματική ικανοποίηση πίσω απ’ τις κλειστές πόρτες. Μια Πανσέληνος στις 3 αυξάνει την απόλαυση και βάζετε τον δυναμικό, φιλόδοξο εαυτό σας στον πάγκο, καθώς απολαμβάνετε την γιορτινή σεζόν στο έπακρο. Η Νέα Σελήνη στις 17 Δεκεμβρίου σας βρίσκει να συνεχίζετε τα παρασκηνιακά παιδιαρίσματά σας, και κρύβεστε στην καλά οργανωμένη φωλιά σας για να απολαύσετε την πιο αυθεντική και εξωτική ερωτική πράξη που έχετε ποτέ βιώσει.

Στις 21, η ερωτική γιορτή συνεχίζεται με τον Ήλιο να μπαίνει στο ζώδιό σας, την ημέρα που η νύχτα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, στην Χειμερινή Ισημερία. Στις 25 Δεκεμβρίου, η πάντα γοητευτική Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και μπορεί να μάθετε κάτι από την παράδοση του ελέγχου. Σας γνωρίζει πραγματικά ο κόσμος και τις τεράστιες αποθήκες ενέργειας που έχετε στη διάθεσή σας για να μπείτε με στιλ στο νέο έτος; Αυτή η ενέργεια και το τέταρτο της Σελήνης στον Κριό και στο τομέα του σπιτιού σας στις 26 εντείνει το πάθος που νιώθετε για ένα συγκεκριμένο κακό κορίτσι ή αγόρι.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Υδροχόος

Τυχεροί στον έρωτα αυτό το μήνα, μπορεί να έχετε βάλει στο μάτι κάποιον που φαντάζει ο ιδανικός ερωτικός σύντροφος. Μπορεί να οδηγήσει σε μια μακροχρόνια σχέση και θα ξεκινήσει με ένα υπνωτικό βλέμμα. Τα μάτια, εξάλλου, δεν ψεύδονται. Πάντα έχετε τις σωστές κινήσεις και η Πανσέληνος, στις 3 Δεκεμβρίου, φέρνει τις λέξεις που ταιριάζουν σε αυτές τις κινήσεις. Αυτός μπορεί να είναι ο πιο συναρπαστικός μήνας του έτους, με τόνους εκρηκτικής, ερωτικής ενέργειας στη διάθεσή σας. Με την Χειμερινή Ισημερία στις 21 στον παρασκηνιακό δωδέκατο Οίκο σας, πιάνετε στα χέρια σας περισσότερα απ’ αυτά που θέλετε.

Αλλά προσέξτε να μην ξεπεράσετε τα όριά σας. Ο Δεκέμβριος έχει μια μεγάλη έναρξη για εσάς, και αν το ταίρι σας πιάσει το μάτι σας να περιπλανιέται, μπορεί να είναι η αρχή του τέλους. Χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο τύπο συντρόφου, που να είναι ανεξάρτητο πνεύμα και να μην αντέχει πολύ στην πλήξη, κάποιον που να αποδέχεται την αγάπη που θα λάμπει έντονα και έπειτα θα εξαφανίζεται, αυτή που περιγράφει το ερωτικό πρόσωπό σας. Αν αυτός ο τύπος ανθρώπου βρεθεί στο δρόμο σας τη Νέα Σελήνη στις 17 Δεκεμβρίου, μπορεί να ερωτευτείτε παράφορα.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια Ιχθύες

Η Πανσέληνος στις 3 Δεκεμβρίου είναι στον Οίκο του έρωτα και μπορεί να εκπέμπει μία όψη ευτυχισμένου τέλους που να δημιουργεί σπίθες, αλλά αυτές μπορεί να είναι οι σπίθες που καίνε και όχι που δημιουργούν δεσμούς. Οι ασαφείς Ιχθύες πάντα διστάζουν να τηρήσουν υποσχέσεις που δόθηκαν στη θέρμη του πάθους. Μπορεί να μην τηρήσετε την υπόσχεσή σας μέχρι τις 17, με τη Νέα Σελήνη, αλλά με τον Ερμή να επιστρέφει στην κανονική του πορεία μέσα στην εβδομάδα μπορεί να υπάρξει κάποιο τίμημα. Το μυαλό σας είναι σαν σφουγγάρι, και αυτή την εποχή του χρόνου το να σφιχτεί αυτό το σφουγγάρι θα είναι σαν να ανοίγει το καπάκι του κουτιού της Πανδώρας.

Μπορεί να απελευθερωθεί μια μνήμη που σας πάει σε μια περασμένη εποχή, μια συγκεκριμένη εποχή που σας άφησε σημάδι. Το ανθεκτικό πνεύμα σας είναι άξιο θαυμασμού. Από τις 25 Δεκεμβρίου, όταν η ερωτική Αφροδίτη περάσει στον πεινασμένο για αγάπη Αιγόκερω και προσφέρει ένα περιπετειώδες απόγευμα, είστε για ακόμη μια φορά έτοιμοι για την αγάπη. Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που οι αδέσμευτοι Ιχθύες βγαίνουν έξω στο κυνήγι της ερωτικής περιπέτειας και ένα νέο πρόσωπο ανάμεσα στους συνήθεις ύποπτους μπορεί να ανανεώσει την πληγωμένη σας ψυχή (ξανά).

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Δεκεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22