Τα μυστικά ενός Παρθένου

zwdia-2015-taro

Περηφανεύονται για την επιφυλακτικότητα και τη διακριτικότητά τους, έτσι το μυστικό που τους εμπιστεύεστε είναι ασφαλισμένο. Ωστόσο, επειδή πολλοί Παρθένοι τοποθετούν τη συνείδηση πάνω από τη φιλία, θα σας καταδώσουν αν το μυστικό σας αφορά κάτι παράνομο. Αλλιώς, μπορείτε να τους εμπιστευθείτε με τα πιο βαθιά, τα πιο σκοτεινά τους μυστικά.

 

 

Το ζώδιό τους κυβερνάται από τον Ερμή, έτσι οι Παρθένοι αγαπούν τα μυστικά που ανήκουν στο διανοητικό επίπεδο. Τους αρέσει να λύνουν προβλήματα και τους μπλέκουν σε μηχανορραφίες. Στη δουλειά τους ανακατεύονται με μυστικά. Μερικοί από αυτούς γίνονται βιομηχανικοί κατάσκοποι ή κατάσκοποι ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ άλλοι εργάζονται να σπάσουν κώδικες ή να αναλύσουν μυστικές πληροφορίες και πολλοί γίνονται επιστήμονες για να εξερευνήσουν τα μυστικά του σύμπαντος. Άλλοι γίνονται λογιστές, γραμματείς ή υπεύθυνοι προσωπικού, δουλειές που συνεπάγονται τη φύλαξη μυστικών με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

 

 

Αν και κρατάνε τα μυστικά των άλλων, δύσκολα εκμυστηρεύονται τα δικά τους και προτιμούν να αποκαλύψουν τα μυστικά τους σε έναν επαγγελματία σύμβουλο παρά να συζητήσουν τα συναισθήματά τους με κάποιο φίλο. Η αγάπη για τα μυστικά  τους κάνει να μαγεύονται από τον κόσμο του ασυνείδητου και ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τη ψυχανάλυση.

zodia-zvdia-22

 

 

Οι Παρθένοι, αν τους εκμυστηρευθείτε κάτι, θα ζητήσουν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια, γιατί και τη πιο ασήμαντη λεπτομέρεια τη θεωρούν σημαντική. Τα άτομα αυτά χρειάζονται συγκεκριμένες πληροφορίες και δεν μπορούν να ανεχθούν την ασάφεια –χαρακτηριστικό γνώρισμα των Ιχθύων που είναι το «σκιερό» τους ζώδιο. Σπάνια όμως θα μοιραστούν τα δικά τους μυστικά.