Ο Αιγόκερως και οι 12 Ωροσκόποι του

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-αιγοκερω-ωροσκοπιο-2015-taro

Κοινοποίηση:

Αιγόκερως – Κριός
Υπομονετικός και οργανωτικός, αφιερώνει πολύ χρόνο από τη ζωή του για να πετύχει τους στόχους του που σχεδόν πάντα είναι υψηλοί. Μπορεί να κατορθώσει το ακατόρθωτο, αφού η αποφασιστικότητά του και η δύναμη της θέλησής του είναι πολύ μεγάλες.

Αιγόκερως – Ταύρος
Εργατικός, οργανωτικός, επίμονος, υλιστής με πρακτικό πνεύμα, τα καταφέρνει πολύ καλά στη ζωή του. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι ο συντηρητισμός του. Σκέφτεται πολύ και υπολογίζει πολύ καλά εκ των προτέρων κάθε ενέργειά του. Φροντίζει τους άλλους και έχει πλούσιο συναισθηματικό κόσμο.

Αιγόκερως – Δίδυμοι
Έξυπνος και αντιφατικός. Περίεργος, ανήσυχος και επιφυλακτικός. Δεν επικεντρώνεται στον αισθηματικό τομέα, με αποτέλεσμα να μην έχει πλούσιες εμπειρίες. Φιλόδοξος και ανικανοποίητος, μπορεί να διαπρέψει σε θέματα διοίκησης και οργάνωσης.

zodia-zvdia-22

Αιγόκερως – Καρκίνος
Δυναμικός συνδυασμός που τον χαρακτηρίζει ο παρορμητισμός. Άλλοτε τρυφερός και άλλοτε αυστηρός, φέρνει σε δύσκολη θέση άτομα που τον συναναστρέφονται. Βιώνει εντάσεις στις σχέσεις του και τις συναλλαγές του, γεγονός που του προκαλεί μόνιμο άγχος.

Αιγόκερως – Λέων
Αυταρχικός και εγωιστής, δημιουργεί χαρακτήρα σκληροπυρηνικό. Στη ζωή του δεν του λείπουν οι υλικές απολαβές και οι απολαύσεις. Πολλές φορές γίνεται αντιπαθητικός εξαιτίας της απληστίας του. συχνά, έχει αισθηματικά προβλήματα, για τα οποία ευθύνεται ο ίδιος.

Αιγόκερως – Παρθένος
Πρακτικός, σοβαρός, εργατικός και ευσυνείδητος. Συνήθως διακρίνεται και φτάνει ψηλά στον επαγγελματικό τομέα. Δεν χάνει ποτέ την ισορροπία του και ξέρει να στηρίζεται σε γερές βάσεις. Είναι αρκετά ικανοποιημένος στον αισθηματικό τομέα.

Αιγόκερος – Ζυγός
Κυκλοθυμικός, με συνεχείς εναλλαγές στη συμπεριφορά του. Είναι επίμονος, με μεγάλη θέληση. Διακρίνεται κοινωνικά και επαγγελματικά. Είναι δεμένος με την οικογένεια, με ανθρώπους που θεωρεί δικούς του και με τις αξίες του.

Αιγόκερος – Σκορπιός
Έξυπνος, δυνατός και με θέληση. Ό,τι βάζει στόχο είναι σχεδόν αδύνατο να μην το πετύχει. Έχει ηγετικές τάσεις και θέλει να προσφέρει στους άλλους ό,τι καλύτερο μπορεί. Πολλές φορές γίνεται πλεονέκτης. Μπορεί, όμως, και επιβιώνει με εκπληκτικό τρόπο.

Αιγόκερως – Τοξότης
Γοητευτικός, με θέληση και συνήθως καλή υγεία. Είναι επιδέξιος και τον διακρίνει αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα να πετυχαίνει τους σκοπούς του. Κάνει τις θεωρίες πράξη και ξεπερνάει εύκολα τα εμπόδια. Κατά κανόνα είναι δημοφιλής.

Αιγόκερως – Αιγόκερως
Δυναμικός, οργανωτικός και απόλυτος. Προσπαθεί να φτάσει επαγγελματικά σε ένα σημείο που θα του δώσει ασφάλεια για πάντα. Τον χαρακτηρίζει η τάξη και η συνέπεια. Η ισχυρή επιθυμία του για υλική αποκατάσταση τον κάνει πολλές φορές να παραβλέπει σημαντικούς τομείς της ζωής του.

Αιγόκερως – Υδροχόος
Δυναμικός και επαναστατικός, προσπαθεί να βρει ισορροπία ανάμεσα στον κόσμο της ύλης και τον κόσμο της θεωρίας και των ιδεών. Είναι αγωνιστής και μεταφέρει πολλά από τη θεωρία στην πράξη. Προσπαθεί να έχει σταθερό τρόπο ζωής.

Αιγόκερως – Ιχθύες
Αρκετά συναισθηματικός και λιγότερο απόλυτος. Έχει καλλιτεχνικές τάσεις και επικοινωνιακές ικανότητες. Επηρεάζεται από το περιβάλλον του αλλά μέχρι ενός σημείου. Η αισθηματική του ζωή είναι πλούσια, όμως υπάρχουν μεγάλα διαστήματα απομόνωσης.