Ο κύκλος της ζωής ενός Ιχθύ

Κοινοποίηση:

 Η ζωή ενός Ιχθύ

Καθώς κυβερνήτης τους είναι ο Ποσειδώνας, οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο που δυσκολεύεται να ξεχωρίσει τη φαντασία από την πραγματικότητα.

Έτσι από πολύ μικρή ηλικία, οι Ιχθύες συχνά χάνονται στον κόσμο της φαντασίας τους.

Για αυτό, είναι πολύ δύσκολο να τους επιβληθεί κάποια πειθαρχία –όχι γιατί είναι ηθελημένα ανυπάκουα παιδιά, αλλά γιατί συνήθως δε θυμούνται τι πρέπει να κάνουν, συχνά μάλιστα, δεν προσέχουν καν όταν τους το εξηγούν οι μεγαλύτεροί τους.

zodia-zvdia-22

 Η ζωή ενός Ιχθύ

Σαν έφηβοι, οι Ιχθύες περνούν ώρες ατελείωτες ονειροπολώντας, πλάθοντας με τη φαντασία τους το μεγάλο έρωτα, παραμελώντας φυσικά τα βαρετά καθήκοντα της καθημερινής ζωής.

Για αυτό και πολλές φορές διαπρέπουν στη τέχνη όπου τα συναισθήματα παίζουν πρωτεύοντα ρόλο. Η επίδραση του Ποσειδώνα προκαλεί έντονες τάσεις φυγής σε ολόκληρη την ενήλικη ζωή των Ιχθύων –παρόλο που η επιστροφή του Κρόνου στα 29 πολλές φορές τους αναγκάζει να προσγειωθούν και να αντιμετωπίσουν τη πραγματικότητα.

Όσο για εκείνους που ποτέ δεν κατάφεραν να αποκτήσουν την αίσθηση της προσωπικής τους ταυτότητας, η κρίση της μέσης ηλικίας είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την αξία τους και να πραγματοποιήσουν μερικά από τα όνειρά τους.

zwdia-fotia

 Η ζωή ενός Ιχθύ

Οι ηλικιωμένοι Ιχθύες συχνά αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους νεότερους χάρη στην ονειροπόλα σοφία τους.

Όσο και αν μεγαλώσουν, οι Ιχθύες διατηρούν πάντα κάποια αξιαγάπητη αφέλεια, έναν παιδικό τρόπο να βλέπουν τον κόσμο.

Χάρη στη ζωηρή φαντασία τους ξεπερνούν τα όρια της αποδεκτής πραγματικότητας. Η καλοσύνη που αποπνέουν κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται μερικές φορές αν είναι στα αλήθεια τόσο θαυμάσια άνθρωποι όσο φαίνονται.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot